Magazin > VIP
15166 ogledov

Naša televizijska zvezdnica odkrito o mesenih užitkih med nosečnostjo

Ana Pusovnik Osebni arhiv
Razbija tabuje.

Nekdanja sanjska kandidatka Ana Pusovnik, ki se je pred kamerami borila za srce Gregorja Čeglaja, je konec lanskega leta razkrila veselo novico, da s partnerjem pričakujeta dojenčka. Ana je sicer ena naših najbolj znanih modelov na erotični spletni strani Only Fans in ima enega najbolj dobičkonosnih profilov v Sloveniji.

Vedno odkrito govori o seksu, tako je brez težav odgovorila tudi na vprašanje ene izmed svojih sledilk, ki jo skrbi, kako je s spolnostjo med nosečnostjo in kakšne izkušnje ima s tem Ana. "To pa opažam, da je kar tabu tema. Vsekakor je drugače. Prve tri mesece je bilo brez sprememb, itak me/ naju pa ni minilo. Je pa zame, bolj kot grem proti koncu, malenkost težje. Meni je to še vedno pomembno, ker naju zbližuje in sprošča. Se da vse prilagoditi. Jaz mislim, da če ni od zdravnika odsvetovano, je to zelo dobro za partnerski odnos," je Ana odgovorila sledilki.

Pred časom pa je brez zadržkov povedala, da kljub nosečnosti z erotičnimi vsebinami ne bo prenehala. "Profil na Only Fansu bom imela še naprej, nosečniške fotografije so še lepše, saj mamice tudi na odprtih profilih objavljajo gole nosečniške fotografije. Moški so čudo in kdo ve, kaj nekateri delajo za ekranom ob takih fotografijah. Morda ima kdo tudi fetiš na nosečnice in se naslaja nad fotografijami, ki so jih mamice posnela povsem nedolžno. Tudi jaz ne vem, kaj delajo za ekranom ob mojih fotografijah, pa so lahko povsem oblečene. Po porodu pa bom videla, kako hitro bom prišla nazaj v formo. Zakaj pa ne," je za Žurnal24 povedala januarja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar lopov
    lopov 15:01 02.maj 2023.

    Koga pa zej zanima tvoja ZNUCANA poscanka.. kak si jo čohaš..

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 14:04 02.maj 2023.

    Ko jebe to le pusico 🤣🤣🤣 lahko razbija svojo trdo betico se dalje

  • Pierre 11:11 02.maj 2023.

    Hvala RES me zanima kako se ta kokoš dol daje med nosečnostjo!!!!

Sorodne novice