Magazin > VIP
2716 ogledov

Za tem, da eni najbolj vročih zvezd ni več do intime, tiči žalostni razlog

robbie williams
Par, ki se je poročil leta 2010, je priznal, da sta s pomanjkanjem vroče akcije povsem zadovoljna.

Robbie Williams in njegova žena Ayda Field sta razkrila, da skoraj nikoli ne seksata in pravita, da "po poroki ni seksa". Glasbenik je pojasnil, da se je njegovo zanimanje za dejavnosti v spalnici zmanjšalo, potem ko je prenehal z injekcijami testosterona, saj so ga pahnile še globje v depresijo. Par, ki se je poročil leta 2010, pravi, da sta "na isti strani", ko gre za intimnost, in da ju pomanjkanje dejavnosti v spalnici ne moti.

V pogovoru za The Sun je Williams dejal: "Vsi vedo, da po poroki ni seksa. Tako pač je. Nekaj časa sem bil na testosteronu, a ker sem odvisnik, sem moral prenehati. Toda seks, ki sva ga imela, ko sem jemal testosteron, je bil neverjeten. Bila sva nenasitna. To dokazuje, kako zelo sva si v resnici všeč, ker ko sem bil na njem, nisva mogla umakniti rok drug z drugega. Pogrešam to. To je bilo zabavno obdobje. Včasih se zdaj Ayda na kavču obrne k meni in reče: 'Morala bi  seksati,' jaz pa sedim tam in jem mandarino ter samo skomignem z rameni. Torej, včasih poskusiva," je bil odkrit zvezdnik. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice