Šport
9238 ogledov

Tako se je Kubacki zahvalil zdravnikom, ki so skrbeli za bolno ženo

Kubacki z ženo Marto Instagram
Izvrstni poljski skakalec Dawid Kubacki je včeraj sporočil, da sta z ženo doma, obenem pa se je z izjemno lepim zapisom zahvalil zdravnikom, ki so poskrbeli za "čudež", kot je okrevanje žene Marte označil poljski skakalni as.

"Doma smo in mirno lahko zapišem, da se je zgodil čudež, ki so ga omogočile roke doktorjev, medicinskih sester in fizioterapevtov. Hvala vsem za vaše molitve, dobre želje, besede spodbude," je včeraj na družbenem omrežju Instagram zapisal Kubacki in razkril, da ima žena v svojem telesu zdaj vstavljen srčni spodbujevalnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawid Kubacki (@dawid.kubacki.official)

Kubacki, ki je ženino okrevanje že v preteklih objavah označil za čudež, glede na to, kar so mu o njenem stanju povedali zdravniki, se v čustvenem zapisu ni pozabil niti zdravnikom in medicinskemu osebju bolnišnice v Zabrzeju. "Še naprej bomo potrebovali dobre želje, besede spodbude in molitve, saj je Marta začela intenzivno rehabilitacijo, jaz pa se bom pri tem učil nove realnosti. Rada bi se zahvalila celotni ekipi centra za srčne bolezni v Zabrzeju. Ste ekipa, ki si zasluži zmago v tekmovanju Pokal narodov (točkovanje držav glede na prejete točke v celotni sezoni, op. p.)," je zapisal Kubacki in tako javno pohvalil delo zdravniškega osebja v poljski bolnišnici. 

Spomnimo: Kubacki je 19. marca čez noč "izginil" iz Vikersunda, ko je moral k bolni ženi, kmalu zatem je razkril, da se Marta v bolnišnici na Poljskem bori za življenje. Poljskemu skakalnemu asu, ki mu je Anže Lanišek na podelitvi pokalov v Planici pripravil nepozabno in ganljivo gesto, je bilo še toliko težje, saj je očka dveh malih punčk, med drugim niti pol leta stare Maje. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.