Šport > Zimski športi
38968 ogledov

Razkrito, kam je izginil Kubacki! Poljak preživlja pravo dramo

Dawid Kubacki Profimedia
Kubacki je že končal sezono, saj se njegova žena bori za življenje.

Drugi najboljši smučarski skakalec zime, Poljak Dawid Kubacki, je končal sezono, saj se njegova žena Marta bori za življenje, je Kubacki zapisal na Instagramu.

"Nujno sem se moral vrniti domov. Žena Marta je v bolnišnici zaradi težav s srcem. Stanje je resno, zdravniki se borijo za njeno življenje. Je v dobrih rokah, punca je močna in se bo izvlekla. Seveda je s tem konec moje sezone, a to zdaj ni pomembno," je napisal 33-letni Kubacki.

Poljski skakalec je v četrtek v Vikersundu zabeležil 38. zmago v karieri, tri dni kasneje pa ga ni bilo na startni listi. Pri Mednarodni smučarski zvezi (Fis) so v nedeljo pred kvalifikacijami tvitnili, da Kubacki iz osebnih razlogov ne bo tekmoval. Na sobotni tekmi na letalnici v Vikersundu je bil osmi.

Tri tekme pred koncem sezone je tako Norvežan Halvor Egner Granerud že postal skupni zmagovalec svetovnega pokala, s svojo potezo ob osvojitvi velikega kristalnega globusa pa si je prislužil ogromno spoštovanje iz poljskega tabora.

Dawid Kubacki Skope informacije Šport Kubacki se je izgubil neznano kam, Poljaki molčijo Granerud Svetovni pokal Šport Zaradi 'osebnih razlogov' konec boja za veliki globus

 

Komentarjev 5
  • Ender3 18:39 20.marec 2023.

    Ni skrbi mladi in hrabri imajo srečo ! Res pa cepljenje povzroča velik smrtni davek tudi pri mladih..

  • PaPajapopi 16:36 20.marec 2023.

    Želim mu, da se mu žena pozdravi in popolnoma ozdravi ter da bo on še dolgo dobro skakal. Życzę mu, aby jego żona wyzdrowiała i w pełni wyzdrowiała, a on nadal będzie dobrze skakał przez długi czas.

Sorodne novice