Magazin > VIP
4075 ogledov

Ta vroča scena z Jennifer Aniston tako kontroverzna, da je nikoli niso prikazali

Kako se znebiti šefa Žurnal24 main
Mučna tudi za prekaljeno hollywoodsko igralko.

Jennifer Aniston je ena redkih hollywoodskih zvezdnic, ki bi ji težko očitali kaj pretirano škandaloznega. Veliko bolj drzna pa je na velikih platnih in vroče scene ji niso tuje. A eden od prizorov je bil tako na meji dobrega okusa, da ga v filmu nikoli niso prikazali. Da je bil to najbolj neroden kader v njeni karieri, pa je priznala tudi igralka sama.

Gre za sceno v filmu Kako se znebiti šefa 2, kjer Jennifer igra spolno agresivno zobozdravnico dr. Julio Harris, ki kot panseksualna nimfomanka uživa v manipuliranju in nadlegovanju svojega pomočnika Dala (Charlie Day). Med številnimi nespodobnimi prizori je tudi ta, ko je Dale v komi, Julia pa ga izkoristi za vročo akcijo.

Kot je Jennifer sama priznala, je bil prizor razmerja, v katerem ni medsebojnega soglasja, ampak njen lik izkoristi priložnost grozljivega trenutka, za njen okus preveč. Ustvarjalci te komedije so jo kasneje podprli in se odločili, da prizora ne prikažejo v filmu. Zvezdnica je povedala, da poleg tega, da bi bil ta prizor za marsikoga grozljiv, je bil tudi eden najtežjih, najbolj bolečih in najbolj fizično zahtevnih prizorov, ki jih je kadarkoli posnela.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice