Magazin
21938 ogledov

Moški s tem poklicem so najboljši ljubimci

ženska seksi postelja Shutterstock
Bivša poklicna spremljevalka razkriva pikantne skrivnosti njenega poklica.

Avstralka Amanda Goff je šest let delala kot poklicna spremljevalka, ki je nudila spolne usluge. Za to je uporabljala umetniško ime Samantha X.

Kot večina dam noči tudi ona trdi, da svojih strank ni videla kot lepe in grde. Videla njihovo srce in dušo, ki se skrivata pod njihovo zunanjostjo.

Amanda, ki je tudi mati samohranilka, je v svojih dolgoletnih izkušnjah znala točno predvideti, kakšen bo moški v postelji glede na njegov poklic.

Policisti

Policiste je opisala kot žilave, zabavne in realistične osebe. Vendar je spolni odnos z njimi vedno precej hiter, prav tako jih ves čas muči utrujenost. "Obljubljali so mi, da se bodo pri meni pojavili v policijski uniformi. Do tega ni nikoli prišlo, saj so se bali, da jih bodo dobili," je povedala Amanda.

Odvetniki

poslovnež, kravata | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Za odvetnike je trdila, da so nagnjeni k čudnemu seksu, ki je poln razburjenja. Čeprav lepo govorijo in se šarmantno oblačijo, jih je vseeno označila za psihopate.

Zdravniki in kirurgi

"Zdravniki imajo božji kompleks in veliko se jih zelo hitro zaljubi," je dejala Amanda. Poleg tega je omenila, da imajo odlične zgodbe in odlično predigro, saj zelo dobro poznajo človeško telo.

Bankirji

Amanda je zaupala, da je spolni odnos z bankirjem običajno slab, saj radi pogledajo pregloboko v kozarec. So podobni kot odvetniki, le da jim manjka šarma in humorja. Prav tako imajo velik ego in so pogosto v dolgovih.

Računovodje

Računovodje radi popestrijo svoje dolgočasno spolno življenje, zato radi najamejo več spremljevalk hkrati. Označila jih je za skromne in prijazne ljudi, ki neradi govorijo o davkih.

pisarna | Avtor: Profimedias Profimedias

IT delavci

Ta poklic je predstavljal večino njenih strank. Omenila je, da so zelo spretni s svojimi rokami, vendar ne znajo utihniti o svojem delu. Zelo radi imajo predigro in objemanje ter lepo dišijo.

Gradbeniki in vodovodarji

"Zelo so prisrčni v postelji in izjemno privlačni v svojih delovnih oblekah," je povedala Amanda. Prav tako naj bi bili pošteni, saj so nenaklonjeni varanju. "Pogosto ni dolgo časa trajalo, saj so postali preveč navdušeni, ko so me videli golo," je še dodala.

Skrivnost popolnega seksa

Skrivnost popolnega seksa je zanjo predigra, saj daje tako močan užitek, da se ti nožni prsti zavijejo in obraz spremeni barvo. Pri moških pa gre samo za ego.

Seks | Avtor: Shutterstock Shutterstock
"Ko bodo videli, da se imaš dobro, bo tudi njim spolni odnos odličen," je pojasnila. Poudarila je še, da bi morala vsaka ženska vedeti, kaj jo vzburja, da lahko med odnos usmerja svojega partnerja. Namreč dejala je, da on ne more vedeti, kako te popeljati do orgazma, če ti sama tega ne veš.

liljanx dvomimo v uspeh ... Magazin V tej opravi bi naš vplivnež "pecal" bogate dame
Komentarjev 2
  • Ender3 11:37 06.november 2022.

    Najboljši so anestezisti z njimi se ne občuti ničesar na kar, bi se spominjala.

  • sam1 10:56 06.november 2022.

    To je znanstveno dokazana teza na podlagi pričanja ene ku.be......