Uporabno
27367 ogledov

Klub v Avstriji, ki uresniči vse moške spolne fantazije

Par, seks, spolnost Profimedia
Savne, odlična hrana, vrhunska pijača, sproščujoče masaže in … nepozabna spolna doživetja. Vse to nudi klub Andiamo pri naših severnih sosedih, ki je bil pravzaprav prvi veliki tovrstni klub v Avstriji. Preverili smo, koliko stane pol ure zabave, kako pogosto tam spolne užitke iščejo Slovenci ter kako je pri tovrstni zabavi poskrbljeno za varnost.

Wellness za moške Andiamo svojim gostom nudi vse, kar potrebujejo za popolno sprostitev: restavracijo z odlično mediteransko kulinariko, bar s pestro ponudbo izvrstnih vin in žganih pijač, wellness s finsko, turško in bio savno ter jacuzzijem. Andiamo se ponaša tudi s poletno teraso z bazenom, glavna atrakcija pa so vsekakor na pol gola in pa povsem razgaljena dekleta, ki se sprehajajo po klubu, se spogledujejo z gosti in uresničijo njihove najbolj skrite fantazije. V Avstriji je namreč nudenje spolnih uslug za plačilo že nekaj časa legalizirano in posledično tudi strogo regulirano.

Andiamo | Avtor: Andiamo Andiamo

Prostitutke so samostojne podjetnice, ki plačujejo davke državi

Vse ženske, ki v klubu nudijo spolne usluge, so pravzaprav samostojne podjetnice in morajo za opravljanje te dejavnosti pridobiti posebno licenco. Zvodništvo v Avstriji ni dovoljeno, prostitutke delajo samostojno in prostovoljno, nihče jih v to ne sme siliti in služiti na njihov račun.

Andiamo | Avtor: Andiamo Andiamo
Nadalje morajo biti dame noči registrirane pri policiji in opravljati redne zdravstvene preglede, ki vključujejo tudi testiranje na vse znane spolno prenosljive bolezni. Poleg tega morajo vsak dan državi plačati davek v višini 25 evrov, in to ne glede na to, koliko zaslužijo.

"Zadeva je, karseda transparentna, da so lahko maksimalno zaščiteni tako dekleta kot tudi obiskovalci," zagotavlja Alen Andres, menedžer v klubu Andiamo. Kako poteka spolni odnos in ali mora gost uporabiti kondom, je odvisno od posameznega dekleta. Alen Andres pojasni: "Vse, kar se dogaja zgoraj v sobah, je stvar dogovora z dekleti. So samostojna in sama določajo pravila igre. Načeloma pa vse želijo kondom, da je izkušnja maksimalno varna."

Kdo so ženske, ki delajo v klubu?

Vsaka gospa oziroma gospodična, ki se odloči denar služiti na takšen način, ima svojo zgodbo. Nekatere se za posel prodajanja ljubezni odločijo tudi zato, ker se znajdejo v finančni stiski in potrebujejo denar, nato pa zaradi določenega prestiža, ki ga uživajo, ter visokih zaslužkov v njem vztrajajo. Spet druge nimajo posebnih razlogov.

"Pravzaprav nam dekleta pošiljajo prošnje za delo iz vsega sveta. V prošnjo zapišejo, kje so do zdaj delale, ter priložijo svoje fotografije. Nato z dekleti običajno opravimo pogovor po telefonu, da ocenimo, ali je primerna za delo v našem lokalu ali ne," pove menedžer Alen Andres.

Andiamo | Avtor: Andiamo Andiamo

Obiskovalci tudi znani Slovenci

V Wellness klubu Andiamo goste vsak dan razvaja približno 40 žensk. Število obiskovalcev dnevno niha, odvisno je od sezone in praznikov. Trenutno klub obišče nekje 100 gostov dnevno, od tega jih je približno 10 odstotkov iz Slovenije. "Med njimi se velikokrat najdejo tudi znana imena, a je diskretnost zagotovljena," še doda pove Alen Andres.

Delujoč od leta 2007, a pred kratkim z novimi lastniki in prenovljen klub Andiamo se nahaja le dobro uro iz Ljubljane, v mestu Beljak. Že mnoga leta predstavlja utelešenje številnih moških fantazij. Je namreč več kot le wellness klub za gospode. Vstopnina v Wellness klub Andiamo stane 69 evrov, za pol ure zabave z eno deklet pa boste odšteli v povprečju 70 evrov.

Andiamo | Avtor: Andiamo Andiamo

Kaj pa starost obiskovalcev? Zelo različno, pojasnijo v klubu, kamor je seveda vstop dovoljen samo polnoletnim.

''Težko bi govorili o neki povprečni starosti obiskovalcev, saj se vsak teden razlikuje. Imamo obiskovalce od 18 let naprej, ki nabirajo prve spolne izkušnje, zaposlene poslovneže, ki potrebujejo oddih od stresa, in pa tudi upokojence, ki si želijo popestriti prosti čas.''

Menedžer Alen Andres še doda: "Velika atrakcija so tudi posebni organizirani dogodki, kot je zabava 'Naked and famous'. Gre za posebno zabavo našega formata, kjer goste zabava DJ, na voljo imajo poseben gourmet buffet, ogledajo si lahko vroče homoseksualne nastope deklet, ki so seveda gola, kdor si želi, pa lahko z njimi 'trenira' na odru pred vsemi obiskovalci."

Za več informacij obiščite spletno stran kluba Andiamo ali jim pišite na elektronski naslov info@andiamo.at.