Zdravje > Intima
16738 ogledov

To so najbolj seksi pozicije za takrat, ko morata biti tiha

par, seks, romanca Profimedia
Se tudi vidva zaradi tašče v sosednji sobi ne upata sprostiti?

Ena najslabših stvari počitnikovanja z drugimi je zagotovo to, da morata biti s partnerjem pri ljubljenju tiha kot miška. Obstaja velika verjetnost, da si bosta tu in tam morala deliti stanovanje bodisi s prijatelji, starši, nenazadnje tudi z otroci. V tem primeru morata vedeti, kako nadaljevati z običajnimi spolnimi aktivnostmi in pri tem ostati povsem nevidna – in neslišna. 24 Sata predstavlja sedem vročih pozicij, ob katerih se vama bo dvignil pritisk.

1. Misijonarski položaj

Misijonarec je položaj, ki ga največkrat uporabljamo na začetku naše spolne poti. Je eden redkih položajev, h kateremu se radi vračamo tudi po letih izkušenj. Tovrsten položaj ni poznan zgolj po svoji romantiki, pač pa je odlična in zelo intimna poza, ki ne povzroča nobenih glasnih zvokov. "Misijonarski položaj omogoča, da si partnerja ves čas penetracije zreta v oči. Tesen stik in drgnjenje teles je odličen način za stimulacijo klitorisa," pojasnjuje Lisa Finn, spolna vzgojiteljica v podjetju Babeland, ki med drugim trguje tudi s spolnimi pripomočki.

 

par, seks, ljubezen | Avtor: Profimedia Profimedia

2. Posodobljen položaj 69

Razvpitega položaja 69 se poslužuje nešteto parov, a za še boljšo izkušnjo med rjuhami naslednjič poskusite posodobljeno različico. Le-ta se od originalne razlikuje zgolj po tem, da oba ležita na boku. Gre za izjemno tiho pozicijo, ki ne bo presenetila ljudi, pri katerih ste na obisku. In ne pozabite uporabiti prstov za dodatno stimulacijo!

 

3. Pod tušem

Intima pod tušem je odlična in varna opcija, ko ste v gosteh. Preprosto zaklenete vrata kopalnice, zvok vode pa bo zakrinkal zvoke seksa. "Poskusite dvigniti eno nogo in jo položite na pipo, tako vam bo bolj podobno. In nikar ne pozabite s seboj vzeti tudi lubrikanta, saj voda izpira naravnega," svetuje seksologinja Jess O'Reilly.

tuš, spolnost, intima | Avtor: Profimedia Profimedia

4. Z obrazom v blazini

Če svojo evforijo radi izkazujete na glasen način, je ta poza kot nalašč za vas. Gre za mirnejšo različico pasjega položaja (doggy style). Ženska leži na trebuhu, partner pa penetrira od zadaj. Pritisk njegovega telesa bo klitoris pritisnil ob vzmetnico in s tem povzročil dodatno stimulacijo. Če se vam prileže krik ugodja, primite blazino in se vanjo potopite z obrazom.

5. Dame, vzemite vajeti v svoje roke – zajahajte ga!

Dejstvo je, da moški obožujejo, ko ženska prevzame nadzor v spalnici. Moški leži na hrbtu, denimo na preprogi, ženska pa stoji nad njim s široko odprtimi nogami, se spusti v počep vse dokler ne pride do penetracije. Dotična pozicija je odlična, saj je klečanje na preprogi lahko neprijetno za kolena. Za piko na i pa ima v tem položaju ženska kontrolo nad celotno situacijo.

spolnost, intima, postelja | Avtor: Profimedia Profimedia

6. Žličkanje

Oba ležita na boku, obrnjena na isto stran. Noge so pokrčene v kolenih. On je za njo oziroma njem in sta blizu drug drugega. Strokovnjakinja spolnosti Rachel Wright malim žličkam svetuje, naj za lažjo penetracijo dvignejo eno nogo. Sprostite se, uživajte in ne skrbite, nihče vas ne bo slišal.

7. Pozicija gugalnega konja

Ta poza zahteva moškega v sedečem položaju s prekrižanimi nogami. Z rokami naj se nasloni na tla za seboj, ženska pa naj se nanj usede z razprtimi nogami in ga po želji z njimi tudi objame. Ponovno je nadzor v rokah nežnejšega spola. Pozicija gugalnega konja je zelo intenzivna in intimna hkrati. Poleg tega velja za zelo tiho, kar je super, če recimo vaši starši spijo na drugi strani stene.

ljubezen, osvajanje, seks, par | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.