Magazin > VIP
4867 ogledov

Zato so to Slovenko sodelavke obtožile pedofilije

seks strast par Shutterstock
Ups, to pa je več kot samo nerodno.

Uporabnica Kimi829 je na priljubljenem forumu Starševski čvek razkrila svojo zapleteno situacijo. Zaradi trenutka strasti v opitem stanju, si je nakopala hudo težavo. Zapletla se je namreč s sodelavkinim sinom in to mladoletnim! 

"Moje življenje se je popolnoma zakomplicirala, odkar je sodelavka organizirala druženje za samske prijatelje in sodelavce pri sebi doma. Res je bilo prijetno druženje, čeprav se komaj poznamo. Kolektivu sem se pridružila sredi epidemije z delom od doma.Sredi večera se nam je pridružil fant, ki je s svojo lepoto prav bodel v oči. Cel večer naju je vleklo skupaj in res sva končno treščila, neizogibno je bilo, da se ne bi združila neustavljiva kemija. Lep, postaven, z dolgimi lasmi, gosto črno brado, lep nasmešek, velike rjave oči, simpatičen in predvsem zelo razgledan. Težko bi mu določila leta, vsekakor pa bi lahko rekla, da je kakšno leto mlajši od mene, ki jih imam 35. Malo smo kadili, veliko pili in tako sva se z lepotcem znašla na samem v kopalnici. Mečkala sva se, strastno, ravno ko je v kopalnico vstopila naša gostiteljica. Znorela je, primazala mi je dve klofuti, prav tako fantu. Vidno razburjena me je spodila domov," je zgodbo zapisala Kimi.

A kar sledi, je še veliko huje. "Na moje klice in sporočila ni odgovarjala. V ponedeljek pa sva se srečali v službi. Zmerjala me je s pedofilko in končno mi je uspelo iz nje zvleči, zakaj tako razburjenje in nesramnost. Mladenič je namreč njen še ne polnoletni sin. Kar na bruhanje mi je šlo. Vsa opravičila in razlage, da nisem vedela, kdo fant je, ne zaležejo. Kar naprej me zmerja s pedofilko in mi grozi, da me bo prijavila. Ne vem, zakaj ne da sinu par vzgojnih, saj je on ravno toliko kriv kot jaz. Nisem ga silila v mečkanje. Rada bi, da ve, da nisem vedela, kdo on je, še manj pa koliko je star. V službi me sedaj vsi gledajo postrani, sam bog ve, kaj vse jim je natvezila, ima pa ona le rezime, saj je v firmi najdlje in je zelo spoštovana sodelavka. Če se v kratkem zadeva ne bo polegla, ne vem, kako bom sploh lahko še delala. Komaj sem se prebila skozi ta dva dneva," je zapisala obupana Kimi829.

Kako pa bi se s tovrstno situacijo soočili vi? Kaj so ji svetovali uporabniki foruma, si lahko preberete TUKAJ. Je res kršila zakon? 

Komentarjev 1
  • wolfenstein 10:10 21.februar 2023.

    Izmišljene bajke, katerih na tovrstnih forumih danes ne manjka. Kot rubruika Brane svetuje, kjer najprej opiše problem "neke osebe", nato sam sebi odgovarja. Naivne ovce se v komentarjih vžigajo, avtor pa se reži.

Sorodne novice