Slovenija
19352 ogledov

Pahor: "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal!"

Borut Pahor Profimedia
Predsednik republike Borut Pahor se je pred svojim odhodom v Ženevo ustavil v Tepanju, kjer ga je pričakala prav posebna dobrodošlica.

Pred odhodom v Ženevo se je predsednik republike Borut Pahor ustavil v Tepanju, kjer se je na povabilo učenk in učencev udeležil slovesnosti ob odprtju prenovljene Podružnice Tepanje OŠ Ob Dravinji. Učenke in učenci so predsedniku pripravili prav poseben sprejem in dobrodošlico. 

Kot je razvidno v posnetku, je bil predsednik republike očaran nad "Tepanjsko častno gardo" ter sprejemom. "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal," je dejal.

 

Forum Crans Montana

Predsednik se bo danes udeležil srečanja Foruma Crans Montana v Ženevi. To je nevladna organizacija, ki sodi med vodilne ustanove, posvečene javno-zasebnemu sodelovanju. Tam se bo Pahor udeležil plenarne razprave in opravil več dvostranskih pogovorov.

Covid-19, koronavirus, policija Slovenija Občinski svetnik pijan zbil invalida in zbežal, kljub temu bo spet kandidiral volilni štab Nataša pirc Musar Slovenija Pirc Musarjeva se je hudo zapletla že nekaj dni po volitvah
Komentarjev 5
  • Kmodri 16:00 17.november 2022.

    Pričakal ga bo v prihodnje protokol prihoda na Dob!j

  • Maxman 15:39 17.november 2022.

    Pahor: "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal!" Miško kaj pa Snaga LJ ? Ne pozabi kako si uredno vlagal DAMSKE VLOŽKE v paketke ....tudi napev pred Domom starostnike ...ali si pozabil svoje pozitivne svojega 10.letnega poslanstva ....ej moj Miško ...prikaži večiško demenca te daje .

  • Pepe007 13:40 17.november 2022.

    Prisrčno. Župan pa tudi malce računa, da mu bodo taki dogodki pomagali pri ponovni izvolitvi, ker je njegov glavni uspešni projekt prejšnjega mandata tisti, proti kateremu se je leta 2017 boril :)