Znano, kdo bo Meghan Markle pospremil pred oltar

Foto: Profimedia
Stavnice so se motile …
Oglej si celoten članek

Kensingtonska palača je potrdila, da bo jutri Meghan Markle pred oltar pospremil Harryjev oče, princ Charles. "Gospodična Meghan Markle je njegovo visočanstvo, princa Charlesa, prosila, naj jo pospremi pred oltar. Princ se veseli, da bo gospodično Markle lahko na ta način pozdravil v kraljevi družini," s zapisali v sporočilu za javnost. Charles bo lepotičko pospremil le del poti, K Harryju bo Meghan stopila sama.

Če bi verjeli stavnicam, bi stavili, da bo Meghan oddala njena mama, Doria Ragland, ki se bo z njo pripeljala pred kapelo.

Kot je znano, je moral Meghanin oče Thomas prihod v Veliko Britanijo odpovedati, ker je imel v sredo poseg na srcu. Markle je namreč pred nekaj dnevi doživel srčni napad, pravi, da se je to zgodilo zaradi stresa, ki mu ga je povzročila njegova hčerka Samantha, ki je javno blatila Meghan, poleg tega pa naj bi bila ona tista, ki ga je pregovorila v snemanje lažnih paparaco fotografij, s katerimi je menda tudi dobro zaslužil.

Magazin Nov šok za Meghan Markle

Markle je prihod v Veliko Britanijo sicer odpovedal takoj po razkritju škandala s fotografijami, saj ga je bilo sram. Po pogovoru s hčerko si je premislil, a je žal udarila kruta usoda. Ker je v prsih še vedno čutil bolečino, se je moral vrniti v bolnišnico, kjer so mu zdravniki razložili, da bo moral pod nož. Operacijo je sicer uspešno prestal.

Magazin Harry in Meghan: Vse, kar morate vedeti o poroki leta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:38 18. Maj 2018.

    Žlahta = strgana plahta. Njen oče, polsestra in polbrat - lahko jih je sram, da se odrasli ljudje tako obnašajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.