Zvezda otroškega programa lik z ogromnim spolnim udom

Na Danskem razburjenje zaradi nove risanke.
Oglej si celoten članek

Danska javna televizija DR je mnoge razburila z novo risanko John Dillerman, ki govori o moškem, ki ga njegov ogromni penis spravlja v različne težave.

Risanka je namenjena otrokom od četrtega do osmega leta. Po premieri so se oglasili novinarji in akademiki, ki pravijo, da protagonist – njegov priimek v slengu pomeni penis – otrokom daje napačno sporočilo, saj svojega spolnega uda nima pod nadzorom.

Odgovorni za otroški program na televiziji  Morten Skov Hansen oddajo brani. Pravi, da ne govori o genitalijah, ampak o tem, da se svojih napak ne smemo sramovati. Poleg tega John Dillerman "priznava naraščajočo radovednost otrok do telesa“, risanko pa so razvili s pomočjo različnih strokovnjakov, med drugim jim je pomagala otroška psihologinja, ki je poskrbela, da bodo otroci oddajo pravilno razumeli. 

"Debate o našem programu vedno pozdravljamo. Pomembno pa je, da na ta program ne gledamo z očmi odraslega. Šov je narejen za otroke in se ukvarja s stvarmi, ki jih zanimajo,“ še pravi Morten Skov Hansen.

Prvi del si je v petih dneh ogledalo 250 tisoč otrok, kar so pri televiziji označili za velik uspeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.