Magazin > Bizarno
484 ogledov

Zvezda otroškega programa lik z ogromnim spolnim udom

John Dillermand
Na Danskem razburjenje zaradi nove risanke.

Danska javna televizija DR je mnoge razburila z novo risanko John Dillerman, ki govori o moškem, ki ga njegov ogromni penis spravlja v različne težave.

Risanka je namenjena otrokom od četrtega do osmega leta. Po premieri so se oglasili novinarji in akademiki, ki pravijo, da protagonist – njegov priimek v slengu pomeni penis – otrokom daje napačno sporočilo, saj svojega spolnega uda nima pod nadzorom.

Odgovorni za otroški program na televiziji  Morten Skov Hansen oddajo brani. Pravi, da ne govori o genitalijah, ampak o tem, da se svojih napak ne smemo sramovati. Poleg tega John Dillerman "priznava naraščajočo radovednost otrok do telesa“, risanko pa so razvili s pomočjo različnih strokovnjakov, med drugim jim je pomagala otroška psihologinja, ki je poskrbela, da bodo otroci oddajo pravilno razumeli. 

"Debate o našem programu vedno pozdravljamo. Pomembno pa je, da na ta program ne gledamo z očmi odraslega. Šov je narejen za otroke in se ukvarja s stvarmi, ki jih zanimajo,“ še pravi Morten Skov Hansen.

Prvi del si je v petih dneh ogledalo 250 tisoč otrok, kar so pri televiziji označili za velik uspeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.