Zvezde plešejo: Kaj se dogaja med Rokom in Martino?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Bo plesalka Martina Plohl omrežila že drugega soplesalca? Lani je namreč oko nanjo vrgel Denis Porčič.
Oglej si celoten članek

V zadnji oddaji Zvezde plešejo so se tekmovalci odprli z zelo osebnimi zgodbami, ki so jim jih njihovi soplesalci pomagali pretvoriti v gib. Zelo čustveno in čutno je bilo tudi med Martino Plohl in igralcem Rokom Kunaverjem, Martina pa je priznala, da zaradi te njegove osebne zgodbe Roka samo še bolj ceni. Manjkali niso niti poljubi in dotiki, zato smo igralca morali vprašati, ali je njun odnos res le na profesionalni ravni?

"To je zelo profesionalen odnos. Midva sva se ujela zelo profesionalno, plesno, kar pomeni, da se izredno spoštujeva. Imava malo obratni princip dela, kar pomeni, da se morava zelo prilagajati drug drugemu, a važno je, da prideva do skupnega rezultata. Sva pa oba zelo zahtevna, v prvi vrsti samo do sebe, pa tudi do drugih,"  je vse slutnje ovrgel Rok.

V igralskih in plesnih vodah se sicer pogosto zgodi, da se vpleteni v procesu ustvarjanja zapletejo tudi zasebno, a Rok pravi, da sam zelo dobro loči ta dva svetova: "Veste kakšni so procesi dela v umetniških poklicih in so ljudje, ki dostikrat zamenjajo kreativni proces in zaljubljenost, saj so to zelo sorodna čustva. Zgodi se naravni kemični proces, ki se hitro ustvari in hitro zgori. Mislim, da dostikrat ljudje niso dovolj zreli in zato to dvoje zamenjajo. Ko nehajo igrati skupaj, pa se razidejo. Kot vidite, jaz to zelo dobro ločim, igralke nimam in plesalke prav tako ne."

Sicer pa je Rok po ločitvi od novinarke Nike Kunaver še vedno samski. "Sem samski z razlogom. Ker sem se začel ukvarjati s seboj, v vezi pa bom, ko bom srečal tako, ki bo delila moja mnenja in prepričanja in s katero se bova dopolnjevala tam, kjer se morava,"  je jedrnat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.