Uroš Bitenc z videom pokazal, kako močno ljubi ženo

Foto: Ujeti trenutek
Foto: Ujeti trenutek
Zvezda šova Zvezde plešejo, radijski moderator Uroš Bitenc z ženo posnel ganljiv video.
Oglej si celoten članek

"Preden sem šel v oddajo, sem obljubil, da bom, ko izpopolnim svoje znanje, zaplesal z ženo in obljubo s tem videom tudi izpolnil. Moja soplesalka in plesna učiteljica Valeriya je nadgradila najin poročni ples, vadili smo dva tedna in nastal je ta posnetek, v katerem nastopa tudi najina šestmesečna hči,"  je za Žurnal24 povedal Uroš Bitenc.

Magazin Natalija Gros: S šovom je po tragediji končno zadihala s polnimi pljuči

A romantiki kar ni videti konca. Prav na pesem Prfect sta Uroš in njegova žena Antea Mramor Bitenc, sicer igralka, zaplesala tudi na svoji poroki, ko je Uroš, ki prej ni znal plesati, s koreografijo presenetil svojo nevesto. V videu priredbo pesmi sicer poje Antea, ki nastopa v priljubljenem muziklu Cvetje v jeseni, tako da ji ples in petje nista tuja.

Eden najlepših in najbolj zaljubljenih medijskih parčkov pri nas je skupaj tri leta in to zelo plodna, tudi dobesedno. V tem času sta se namreč preselila, poročila in pozdravila rojstvo prvorojenke. Uroš je še povedal, da je ravno zaradi rojstva hčerke sprva imel pomisleke, ali bi se sploh udeležil šova, ki mu vzame ogromno časa, a se je izkazalo, da je bila odločitev pravilna. Njegove plesne obveznosti so nekako vtkali tudi v družinsko življenje, saj ga dekleti pogosto spremljata tako na vajah kot nastopih. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.