Zvezdnica se tako boji Mansonovega maščevanja, da se je odrekla skrbništvu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skrbništvo ima sedaj igralec Jamie Bell.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Evan Rachel Wood, Marilyn Manson V sodnih dokumentih piše, da se je igralka Evan Rachel Wood strinjala, da bo njen sin Jack (9) odslej živel v Los Angelesu pri očetu, igralcu Jamieju Bellu, ona pa ima le pravico do rednih obiskov. Iz strahu pred glasbenikom Marilynom Mansonom, s katerim je bila nekoč v zvezi, se je zvezdnica pred dvema letoma preselila v Nashville, njen sin pa ni smel v Los Angeles k očetu. Bell je bivšo zato zvlekel pred družinsko sodišče. Tam sta se igralca strinjala, da primarno skrbništvo nad otrokom prevzame Bell, Wood pa bo sina lahko enkrat na mesec vzela k sebi. Pri mami bo Jack tudi med šolskimi počitnicami. "Evan se je s tem strinjala, ker se boji, da je njen sin, kadar je v njeni bližini, v nevarnosti," je povedal vir.

Wood je na sodišču lani povedala, da ji je Manson zagrozil, da bo njenega sina posilil. Glasbenik je obtožbe zavrnil. "Sem ključna priča v kazenski preiskavi. Bila sem žrtev mučenja, posilstva in pedofilije s strani mednarodno znane osebe," je pred sodiščem povedala zvezdnica in dodala: "Živim v strahu. Zaradi njega sem utrpela telesne in duševne rane. Bojim se, da se mi bo, ker sem pričala, maščeval tako, da bo mojemu sinu in družini povzročil trpljenje." Da je v nevarnosti, naj bi izvedela od preiskovalcev.

Bella besede bivše niso prepričale. Pred sodiščem je povedal, da njeni strahovi ne bi smeli vplivati na dogovor o skrbništvu. "Ne želim niti pomisliti, kakšne psihološke travme bo Jack utrpel, ker mu Evan vliva strah in ga je od mene izolirala." Sodišče se je z njim strinjalo

Mansonov znanec pa je povedal, da so igralkine obtožbe brezpredmetne. "Že več kot deset let ni z njo govoril ali iskal stike z njo," je povedal. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.