Magazin > VIP
11327 ogledov

Zvezdnica se tako boji Mansonovega maščevanja, da se je odrekla skrbništvu

Evan Rachel Wood Profimedia
Skrbništvo ima sedaj igralec Jamie Bell.

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson | Avtor: Profimedia Profimedia
V sodnih dokumentih piše, da se je igralka Evan Rachel Wood strinjala, da bo njen sin Jack (9) odslej živel v Los Angelesu pri očetu, igralcu Jamieju Bellu, ona pa ima le pravico do rednih obiskov. Iz strahu pred glasbenikom Marilynom Mansonom, s katerim je bila nekoč v zvezi, se je zvezdnica pred dvema letoma preselila v Nashville, njen sin pa ni smel v Los Angeles k očetu. Bell je bivšo zato zvlekel pred družinsko sodišče. Tam sta se igralca strinjala, da primarno skrbništvo nad otrokom prevzame Bell, Wood pa bo sina lahko enkrat na mesec vzela k sebi. Pri mami bo Jack tudi med šolskimi počitnicami. "Evan se je s tem strinjala, ker se boji, da je njen sin, kadar je v njeni bližini, v nevarnosti," je povedal vir.

Wood je na sodišču lani povedala, da ji je Manson zagrozil, da bo njenega sina posilil. Glasbenik je obtožbe zavrnil. "Sem ključna priča v kazenski preiskavi. Bila sem žrtev mučenja, posilstva in pedofilije s strani mednarodno znane osebe," je pred sodiščem povedala zvezdnica in dodala: "Živim v strahu. Zaradi njega sem utrpela telesne in duševne rane. Bojim se, da se mi bo, ker sem pričala, maščeval tako, da bo mojemu sinu in družini povzročil trpljenje." Da je v nevarnosti, naj bi izvedela od preiskovalcev.

Bella besede bivše niso prepričale. Pred sodiščem je povedal, da njeni strahovi ne bi smeli vplivati na dogovor o skrbništvu. "Ne želim niti pomisliti, kakšne psihološke travme bo Jack utrpel, ker mu Evan vliva strah in ga je od mene izolirala." Sodišče se je z njim strinjalo

Mansonov znanec pa je povedal, da so igralkine obtožbe brezpredmetne. "Že več kot deset let ni z njo govoril ali iskal stike z njo," je povedal. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.