Magazin > VIP
1919 ogledov

Marilyn Manson: Igralka ga obtožuje grozljivih zlorab, založba ga je že odpustila

Marilyn Manson Getty Images
Nad kontroverznega rokerja se te dni zgrinjajo resne obtožbe, ki so mu že načele kariero …

Igralka in pevka Evan Rachel Wood svojega bivšega partnerja, kontroverznega rock zvezdnika Marilyna Mansona, obtožuje psihičnega, fizičnega in spolnega nasilja. "Ime mojega je Brian Warner, svetu znan kot Marilyn Manson. Začel je že, ko sem bila najstnica in me grozljivo zlorabljal več let. Popolnoma mi je opral možgane in me zmanipuliral, da sem se mu popolnoma podredila. Ne želim več živeti v strahu pred maščevanjem, obrekovanjem in izsiljevanjem. Tukaj sem, da izpostavim tega nevarnega moškega in pozovem številne panoge, ki so mu to omogočile, preden uniči še več življenj. Stojim za mnogimi žrtvami, ki ne bodo več tiho."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

V podporo igralki so se začele oglašati tudi druge domnevne žrtve, ki pevca prav tako obtožujejo spolnih žalitev, fizične in psihične zlorabe. Mansona pa je kmalu po obtožbah pogodbo že prekinila njegova založba Loma Vista, prav tako so ga umaknili iz TV serij. Sam vse obtožbe zanika. "Očitno je, da je bila moja umetnost in življenje dolgo magnet za kontroverznost, a so nedavne obtožbe grozno izkrivljanje resnice. Moji intimni odnosi so bili s podobno mislečimi partnerji vedno povsem sporazumni. Ne glede na to, kako - in zakaj - se drugi zdaj odločajo za napačno predstavitev preteklosti, je to resnica."

Marilyn Manson Evan Rachel Wood | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Woodova je o zlorabah sicer spregovorila že v preteklosti, le da takrat še ni nikogar poimensko obtožila: "Moje izkušnje z nasiljem v družini so bile naslednje: Strupene duševne, fizične in spolne zlorabe, ki so se začele počasi, a so se sčasoma stopnjevale, vključno z grožnjami mojemu življenju, hudim izbruhom in pranjem možganov in posiljevanje mojega telesa v polzavestnem stanju, s strani človeka, ki je trdil, da me ljubi."

Igralka in pevec sta razmerje začela leta 2007, ko je imela 19 let, on pa 36. Leta 2010 sta se zaročila, a se nato čez nekaj mesecev razšla. Manson je leta 2009 v članku za Spin izjavil, da vsak dan fantazira, kako bi s kladivom Woodovi razbil lobanjo. Lansko leto pa ga je njegov predstavnik zagovarjal, da je bil to le teatralni intervju rok zvezdnika, ki je promoviral novo ploščo. 

Komentarjev 1
  • klobasa1 12:41 02.februar 2021.

    Marilyn manson je faca. Bivsa baba pa za vojnik.

Sorodne novice