Svet
13246 ogledov

Očim 8-letnika tako surovo kaznoval, da je končal na operacijski mizi

Očim kaznoval 8-letnika, Rusija
1/4
Profimedia
Izživljanje celo posnel z mobilnim telefonom.

8-letnemu dečku so v ruskem Omsku kirurško odstranili seme ajde, ki se mu je zarilo v kolena. Njegov 35-letni očim Sergej Kazakov ga je, ker je zaradi igre zamujal domov, kaznoval tako, da je moral devet ur klečati na zrnju. Med "prestajanjem kazni" je očim dečka še pretepal in ga lasal.

Primer je končal na sodišču; otrokova mama je tam povevdala, da se je z načinom kazni strinjala. Po njenih besedah sta z možem takšen način kaznovanja našla na spletu. Dodala je še, da je sama preizkusila, ali klečanje na semenu ajde boli ter da je ugotovila, da ne.

Očim kaznoval 8-letnika, Rusija | Avtor: Profimedia Profimedia

Kaznovanja so se ponavljala; Kazakov je sicer vztrajno trdil, da je do tega prišlo le enkrat, a preiskovalci so v njegovem mobilnem telefonu našli več različno datiranih posnetkov takšnega kaznovanja svojega pastorka.

Primer je prišel na plano, ko je deček pobegnil od doma in sosedo prosil za pomoč. Ta je, ko je videla grozljive rane na njegovih kolenih, poklicala zdravniško pomoč, zdravniki pa so primer prijavili policiji.

Kazakovu je preiskovalni sodnik odredil pripor, mami otroka pa hišni pripor. Otroka so ji oblasti vrnile, čeprav je ta - kot še pišejo ruski mediji - ko so ga odpustili iz bolnišnice vprašal, če ga bodo zdaj namestili "h kakšni dobri družini".

Očim kaznoval 8-letnika, Rusija | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • puelasedulaest 14:58 17.december 2019.

    Oba zapreti za 20 let ali vsak dan 5 ur klečati na ajdi mesec dni!

  • Kmodri 13:04 17.december 2019.

    Bodo morali Rusi uvesti šeriatsko pravo...