Svet
66647 ogledov

Hrvatica večkrat posilila lastnega sina

Zloraba, otrok
Sodišče je mami iz pekla izreklo kazen zapora v trajanju nekaj manj kot pet let.

Hrvaško sodišče je na štiri leta in 11 mesecev zaporne kazni obsodilo 47-letno mamo, ki je storila kazniva dejanja zoper lastnega sina. Spolno je zlorabila lastnega sina, in sicer prvič, ko ta še ni bil star osem let in drugič, ko je bil star 15 let, poročajo hrvaški portali. 

Primer so pristojni odkrili konec leta 2018, ko je "mama iz pekla", kot so poimenovali 47-letnico, pristala v preiskovalnem zaporu. Ko je bil ta odpravljen, so ji izrekli prepoved približevanja sinu. 

Kmalu je bila vložena obtožnica, danes je Županijsko sodišče v Splitu sprejelo sodbo, ki temelji tudi na mnenju sodne izvedenke psihološke stroke. Ta je opravila več pogovorov z obsojeničinim sinom, ugotovila je, da je fant resnično travmatiziran in da si dogodkov ni izmislil. Tako namreč trdi njegova mama, za ves zaplet pa krivi sinovega očeta. 

Šokanten opis zločinov 

Glede na sodbo so se prve zlorabe dogajale med letoma 2007 in 2008, ko je dečku, ne glede na to, da je negodoval in se upiral, mama slačila obleko in jemala njegovo spolovilo v usta. 

Nekaj let kasneje ga je večkrat prisilila v spolne odnose, pri tem pa pretila, da ga bo v nasprotnem primeru fizično kaznovala ali pa spodila od doma. 

Ženska še vedno trdi, da je vse izmišljeno in da za vsem stoji njen nekdanji soprog. Sin odkar je bila vložena obtožnica zaradi spolnega nadlegovanja več ne živi pri njej. 

Italijanska policija Policija Svet Britanski deklici brutalno posiljeni v Italiji

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 8
 • Avatar Korriolla
  Korriolla 00:47 16.september 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

 • Žurnalček 00:14 16.september 2020.

  Če kdo misli , da ni kriv , mu je na razpolago POLIGRAF , ki bo vse povedal in razjasnil ! Šele , ko obtoženi zahteva testiranje , je to prvi znak , da nekaj v rednem delu preiskave ni ...prikaži več bilo v redu ! Dokler ga pa ne zahteva , pa lahko govori kar hoče !

 • Frank Cosmos 22:17 15.september 2020.

  Hrvatice so zmožne vsega,ker so ene največjih kurvetin na svetu vseeno mi pa ni jasno kako bi ga naj posilila oziroma kako bi se mu sploh dvignil,če sam ni pristal v to. Balkanci se namreč v družinah parijo med sabo ...prikaži več tako,da to pri njih ni nič novega.