Zvezdnico je močan val slekel

Foto: Profimedia lilly becker Foto: Profimedia lilly becker Foto: Profimedia lilly becker Foto: Profimedia lilly becker Foto: Profimedia lilly becker Foto: Profimedia lilly becker
Zvezdnica je paparacem pokazala, kaj si je privoščila pri lepotnem kirurgu.
Oglej si celoten članek

Nekdanja nizozemska manekenka Lilly Becker, ki je bila skoraj devet let poročena z nekdanjo nemško teniško zvezdo Borisom Beckerjem, s sinom Amadeusom uživa v Miamiju.

Policija, solze Ločitev Borisa Beckerja: Njegova žena varuški grozi s tožbo

42-letna lepotica je, kljub temu, da ni več poročena z vplivnim Nemcem, še vedno zanimiva za paparace, ki so ji bili tudi v Ameriki za petami. Tako so ujeli tudi trenutek, ko se je Lilly borila z močnim valom, ki ji je slekel zgornji del kopalk. Za temnolasko je bilo po tem "incidentu“ konec veselja. S sinčkom sta kmalu zatem pobrala svoje stvari in zapustila plažo.

Lilly je pred kratkim povedala, da je bilo leto 2018 zanjo zelo težko. Ločitev namreč ni potekala gladko. Julija so mediji poročali o velikem sporu, zaradi katerega je družinsko vilo v Angliji sredi noči obiskala policija. Ta je k Beckerjevim morala tudi nekaj tednov pozneje, ko je Lilly prišla še po svoje zadnje stvari, a je Borisovi prijatelji niso spustili v vilo.

Magazin Sredi noči v vilo Beckerjevih poklicali policijo
In kaj medtem počne Boris? Nemški mediji so poročali, da je spet zaljubljen. 51-letnika so že večkrat videli v družbi manekenke Layle Powell. Zvezo je Nemec sicer zanikal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.