Magazin > VIP
5060 ogledov

Zvezdnico je močan val slekel

lilly becker
1/6
Profimedia
Zvezdnica je paparacem pokazala, kaj si je privoščila pri lepotnem kirurgu.
Nekdanja nizozemska manekenka Lilly Becker, ki je bila skoraj devet let poročena z nekdanjo nemško teniško zvezdo Borisom Beckerjem, s sinom Amadeusom uživa v Miamiju.

lilly becker Policija, solze Magazin Ločitev Borisa Beckerja: Njegova žena varuški grozi s tožbo

42-letna lepotica je, kljub temu, da ni več poročena z vplivnim Nemcem, še vedno zanimiva za paparace, ki so ji bili tudi v Ameriki za petami. Tako so ujeli tudi trenutek, ko se je Lilly borila z močnim valom, ki ji je slekel zgornji del kopalk. Za temnolasko je bilo po tem "incidentu“ konec veselja. S sinčkom sta kmalu zatem pobrala svoje stvari in zapustila plažo.

Lilly je pred kratkim povedala, da je bilo leto 2018 zanjo zelo težko. Ločitev namreč ni potekala gladko. Julija so mediji poročali o velikem sporu, zaradi katerega je družinsko vilo v Angliji sredi noči obiskala policija. Ta je k Beckerjevim morala tudi nekaj tednov pozneje, ko je Lilly prišla še po svoje zadnje stvari, a je Borisovi prijatelji niso spustili v vilo.

Boris Becker in Lily Magazin Sredi noči v vilo Beckerjevih poklicali policijo
In kaj medtem počne Boris? Nemški mediji so poročali, da je spet zaljubljen. 51-letnika so že večkrat videli v družbi manekenke Layle Powell. Zvezo je Nemec sicer zanikal.

 

Komentarjev 1
  • mizimazi 09:29 16.april 2019.

    he he...kokr kol pogledaš...dobre sisače ma...