Magazin > VIP
7080 ogledov

Ločitev Borisa Beckerja: Njegova žena varuški grozi s tožbo

Boris Becker in Lily
Policija, solze, vohunjenje … Ločitev Borisa Beckerja bo očitno umazana.

Boris in Lilly Becker sta pred nekaj tedni sklenila, da se devet let po sanjski poroki razideta. Njuna zveza je bila burna in takšna bo, kot kaže, tudi ločitev.

lilly becker | Avtor: Profimedia Profimedia


Že dvakrat se je namreč pred hišo nekdanjega teniškega asa v Wimbledonu prikazala policija. Prvič junija, ko je med zakoncema izbruhnil glasen prepir, drugič pa ta teden. Lilly se je morala iz hiše izseliti, ko je prišla po zadnje škatle, pa je Borisovi prijatelji niso več spustili v vilo. Beckerjeva je jokala in poklicala policijo.

lilly becker | Avtor: Profimedia Profimedia


Nato se je nenadoma pred hišo pojavil Becker in v spremstvu policije in žene odšel v  vilo.

Je varuška vohunila za soprogo?

lilly becker | Avtor: Profimedia Profimedia

Odvetnik Lilly Becker ima trenutno polne roke dela, in to ne le z ločitvijo. Lilly je namreč varuški zagrozila s tožbo, saj sumi, da jo je marca na počitnicah, ko sta z Borisom še bila par, snemala in tonske posnetke posredovala njenemu možu. Od varuške Lilly zahteva, naj posnetke izbriše, sicer jo bo zvlekla na sodišče. Varuška je njene obtožbe označila za smešne. Povedala je, da drži, da je Borisova dolgoletna prijateljica, ne drži pa, da je vohunila za Lilly. "Borisu nisem nič poslala. V ločitev se nočem vmešavati,“ je povedala varuška, ki ji je Lilly prepovedala stike s sinom Amadeusom. Da so te obtožbe neutemeljene, je za medije izjavil tudi Beckerjev odvetnik.

Komentarjev 6
  • perhan63 11:34 02.avgust 2018.

    to je pa to če maš črne rad

  • leonardo 09:58 02.avgust 2018.

    Katera po vrsti pa že je?