Zvezdnika ljubezni ne skrivata več!

Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez
V javnosti sta se stiskala in držala za roke.
Oglej si celoten članek

Že nekaj tednov se šušlja, da sta igralca Ben Affleck in Jennifer Lopez dala ljubezni drugo priložnost. Zvezdnika sta bila pred 17 leti zaročena, a je Jennifer poroko odpovedala, ker se je Ben v nekem striptiz klubu spozabil …

Par zveze še ni potrdil. Skupaj sta bila sicer že na počitnicah v Montani in Miamiju, a sta se vedno trudila, da ju paparaci ne bi ujeli skupaj oziroma v romantični situaciji. Tega je sedaj konec. Ben in Jen so ujeli pred neko restavracijo. Držala sta se za roke, nato pa objeta stopila skozi vrata. 

brez milosti Jennifer Lopez in Ben Affleck: Lepotica postavila stroga pravila

Kot poroča Gala, so prijatelji para z vsem na tekočem, le njuni otroci še ne vedo, kaj se dogaja. "Jennifer komaj čaka, da Ben spozna njena otroka. Ne mudi se ji. Zelo je osredotočena na svoja dvojčka in kot mama dobro ve, kdaj bo za spoznavanje nastopil pravi trenutek,“ je povedal vir.

Kot je znano, je Jennifer letos prekinila zvezo z nekdanjim igralcem bejzbola, Alexom Rodriguezom, Ben pa se je lani razšel z mlado igralko Ano de Armas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.