Magazin > VIP
4365 ogledov

Zvezdnika ljubezni ne skrivata več!

ben affleck, jennifer lopez
1/5
Profimedia
V javnosti sta se stiskala in držala za roke.

Že nekaj tednov se šušlja, da sta igralca Ben Affleck in Jennifer Lopez dala ljubezni drugo priložnost. Zvezdnika sta bila pred 17 leti zaročena, a je Jennifer poroko odpovedala, ker se je Ben v nekem striptiz klubu spozabil …

Par zveze še ni potrdil. Skupaj sta bila sicer že na počitnicah v Montani in Miamiju, a sta se vedno trudila, da ju paparaci ne bi ujeli skupaj oziroma v romantični situaciji. Tega je sedaj konec. Ben in Jen so ujeli pred neko restavracijo. Držala sta se za roke, nato pa objeta stopila skozi vrata. 

ben affleck, jennifer lopez brez milosti Magazin Jennifer Lopez in Ben Affleck: Lepotica postavila stroga pravila

Kot poroča Gala, so prijatelji para z vsem na tekočem, le njuni otroci še ne vedo, kaj se dogaja. "Jennifer komaj čaka, da Ben spozna njena otroka. Ne mudi se ji. Zelo je osredotočena na svoja dvojčka in kot mama dobro ve, kdaj bo za spoznavanje nastopil pravi trenutek,“ je povedal vir.

Kot je znano, je Jennifer letos prekinila zvezo z nekdanjim igralcem bejzbola, Alexom Rodriguezom, Ben pa se je lani razšel z mlado igralko Ano de Armas.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.