Magazin > VIP
21449 ogledov

Jennifer Lopez in Ben Affleck: Lepotica postavila stroga pravila

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Če želite biti ob njej, se mora držati teh pravil.

Govorice, da sta Jennifer Lopez in Ben Affleck ljubezni dala še eno priložnost, očitno držijo. Zvezdnika so paparaci pred nekaj dnevi ujeli v Miamiju, a ne skupaj. Zelo sta pazila, da se na balkonu čudovite vile tik ob morju ne bi pojavila skupaj …

ben affleck, jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia
Čeprav zveze uradno še nista potrdila, pa se je oglasil prijatelj para, ki je namigovanja potrdil in razkril, da je Lopezova tokrat postavila stroga pravila, ki se jih bo moral oskarjevec držati.

Zvezdnika sta bila pred 17 leti celo zaročena, a je pevka in igralka zaroko razdrla, ko je izvedela, da se je Ben zabaval v striptiz klubu in se malo preveč približal eni od plesalk. "Tokrat je Jennifer postavila jasna pravila, ki se jih mora Ben držati, če želi nadaljevati zvezo z njo: nobenih striptiz klubov in nobenih zabav. Razume njene strahove, zato je pristal. Vesel je, da ga je vzela nazaj, zato bo storil vse, da jo osreči.“

ben affleck, jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia

Tako Jennifer kot Ben sta pred kratkim končala zvezo. Ben se je po dobrem letu razšel z mlado igralko Ano de Armas, Jennifer pa je končala večletno zvezo z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.