Messi krivi sebe, na bližnjem otočju se mu smejijo

Foto: Epa Lionel Messi
Dan poln emocij na svetovnem prvenstvu v Rusiji.
Oglej si celoten članek

"Počutim se odgovornega za remi," je po tekmi med Argentino in Islandijo, ki se je končala z izidom 1:1, dejal prvi zvezdnik gavčev Lionel Messi, ki je na tekmi zgrešil enajstmetrovko, ki bi lahko Južnoameričane popeljala do vodstva z 2:1. "Želeli smo si zmage, saj bi bilo nadaljevanje tekmovanja mirnejše. Ideja ostaja enaka, dobiti moramo naslednji dve tekmi. Zaslužili smo si več," je še dodal Messi.

Po prvem odigranem krogu v skupini D je sicer povedla Hrvaška, ki je na večerni tekmi v Kaliningradu zanesljivo  premagala Nigerijo. V skupini C sta na vrhu Francija in Danska, ki sta z zadetkom razlike premagali Avstralijo in Peru.

Dogajanje na svetovnem prvenstvu v obeh skupinah je na svoj način videl tudi twitter. Politično privoščljivo so tekmo med gavči in Islandijo ocenili na Falklandskih otokih, kjer so vse skupaj komentirali z "Argentini ne gre ravno najboljše proti malim otokom, a ne?" Islandija je po površini sicer precej večja od otočja, kjer sta se dva meseca v letu 1982 spopadali britanska in argentinska vojska. 

Islandci imajo zdaj sicer novega junaka. Vratar Hannes Halldorsson je postal najbolj priljubljeni režiser na Islandiji.

Šok za Argentino Islandski režiser zaustavil Messijev strel z 11-metrovke

Skupina C Galskim petelinom do težke zmage pomagal tudi VAR

Če so se Francozi izvlekli proti Avstraliji, pa je zgrešena enajstmetrovka Christiana Cueve pomenila poraz za Perujce. Njegovi soigralci so ga po tekmi tolažili, manj prizanesljivi pa so bili do igralca v njegovi domovini. Drugi so mu določili službo astronavta, če bo želel priti do žoge, ki jo je poslal visoko čez danski gol.

  Skupina C Peru zgrešil z bele točke in kasneje izgubil  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.