Ljubljana med 20 top destinacijami

Foto: Profimedia
L'Internaute je naše mesto postavil na prvo mesto med dvajsetimi destinacijami, vrednimi obiska v letu 2019.
Oglej si celoten članek

Priljubljenosti Slovenije kot turistične destinacije ni videti konca. Francoski portal L'Internaute, ki ga dnevno obišče okoli 30 milijonov uporabnikov, je slovensko glavno mesto postavil na vrh lestvice destinacij, vrednimi obiska v letu 2019.

Popotnik Turistično leto 2018 za Slovenijo spet rekordno

Zapisali so, da ima Ljubljana vse, da bo v prihodnjem letu postala destinacija, ki jo je treba nujno obiskati: "V Zeleni prestolnici Evrope leta 2016 prekipeva od zelenih prostorov, peš con in malih brezplačnih električnih avtobusov. Ob koncu tedna mesto očara s tlakovanimi ulicami, muzeji in spomeniki ter romantičnim mestnim jedrom."

Na lestvici tudi svetovne destinacije

Ljubljani na lestvici sledi ameriški Chicago, italijanska Matera, maroški Meknes in ameriška zvezna država Aljaska. Od evropskih destinacij se je na lestvico lahko uvrstila še Albanija, Burgos v Španiji, srbski Beograd, Belorusija in škotski Highlandsi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:29 17. December 2018.

    Bravo Slovenci, bravo Slovenija!!!!!

  • 12:56 17. December 2018.

    Začni z denarjem brez zamude ... Google ponuja delovna mesta, ki jih ljudje lahko delajo na spletu od svojega doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.