Popotnik
4873 ogledov

Ljubljana med 20 top destinacijami

Ljubljana lučke bozic
L'Internaute je naše mesto postavil na prvo mesto med dvajsetimi destinacijami, vrednimi obiska v letu 2019.

Priljubljenosti Slovenije kot turistične destinacije ni videti konca. Francoski portal L'Internaute, ki ga dnevno obišče okoli 30 milijonov uporabnikov, je slovensko glavno mesto postavil na vrh lestvice destinacij, vrednimi obiska v letu 2019.

Osojnica Bled Popotnik Turistično leto 2018 za Slovenijo spet rekordno

Zapisali so, da ima Ljubljana vse, da bo v prihodnjem letu postala destinacija, ki jo je treba nujno obiskati: "V Zeleni prestolnici Evrope leta 2016 prekipeva od zelenih prostorov, peš con in malih brezplačnih električnih avtobusov. Ob koncu tedna mesto očara s tlakovanimi ulicami, muzeji in spomeniki ter romantičnim mestnim jedrom."

Na lestvici tudi svetovne destinacije

Ljubljani na lestvici sledi ameriški Chicago, italijanska Matera, maroški Meknes in ameriška zvezna država Aljaska. Od evropskih destinacij se je na lestvico lahko uvrstila še Albanija, Burgos v Španiji, srbski Beograd, Belorusija in škotski Highlandsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo by 📷: @ry_guy_chi

A post shared by Chicago, IL (@chicago) on

 

Komentarjev 2
  • Jazalen Jazbec 14:29 17.december 2018.

    Bravo Slovenci, bravo Slovenija!!!!!

  • Lola_George 12:56 17.december 2018.

    Začni z denarjem brez zamude ... Google ponuja delovna mesta, ki jih ljudje lahko delajo na spletu od svojega doma in zaslužijo 26.371 $ v prvem mesecu tega posla. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da povprečje znaša ...prikaži več 30.000 dolarjev, vendar vidim, kaj zdaj počne. Zdaj imam toliko svobode, k0 semm sam šef. To počnem ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice