Popotnik
1416 ogledov

Na glamping tudi pozimi

Glamping Chateau Ramšak chateauramsak.com Glamping Chateau Ramšak
Te lesene hišice tudi pozimi vabijo na nepozabno doživetje.

Želja po bližine narave mnoge prepriča v kampiranje, kdor se pa vseeno ne želi odpovedati lastni kopalnici in udobni postelji, se bo odločil za glamping. Glamping osnove kampiranja povezuje s prednostmi apartmaja, je nekakšno luksuzno kampiranje.

Oddih z namestitvijo v lesenih hišicah ali velikih šotorih pa mnogi ponudniki omogočajo tudi pozimi. Bela snežna odeja ustvari še bolj romantično in mirno vzdušje, ki je idealno za dopust v dvoje.

Oddih v vinogradu: Chateau Ramšak

Dvorec Ramšak ponuja oddih med vinogradi. Ponaša se z lastno vinsko kletjo in največjo vinsko prešo v Evropi. Mariborski resort gostom ponuja zunanji jaccuzi in tri oblike namestitve: drevesne hiške ter manjše in večje glamurozne šotore.

Hiška z razgledom: Glamping Skovik

Lesena hiška glampinga Skovik stoji na izjemni lokaciji na pobočju hriba na Bistriškem Pohorju. Iz postelje imajo gosti čudovit pogled na dolino in gore. Hiška iz pohorskega lesa je namenjena dvema osebama in je na idealni lokaciji za oddih daleč od masovnega turizma.

Sredi gora: Mountain View Glamping

V bližini Mojstrane se nahaja Mountain View Glamping, ki je ujet med Karavankami in Julijskimi Alpami. Lesene hišice ponujajo nepozabne poglede na najvišje slovensko gorovje, ki so še posebno čarobni v zimskem času. Celotno pročelje hišice je stekleno, tako boste imeli občutek, da spite sredi narave.

Jurte na obali: L.stile Lucija

Edini glamping na obali L.stile Lucija ponuja namestitev v petih jurtah, okroglih "šotorih", ki so zelo podobni pravim apartmajem. V sredini vsake jurte se odpira pogled na nebo, tako lahko ponoči uživate v zvezdnatem nebu nad slovensko obalo.

Vonj zelišč: Herbal Glamping Resort

V Ljubnem ob Savinji se nahaja vasica desetih glamping šotorov, ki je pozimi tudi priljubljena namestitev za smučarje, saj se blizu nahaja smučišče Golte. V resortu so zavezani zeliščem, tako lahko gosti uživajo v zeliščnem wellnessu in se udeležijo zeliščnih delavnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.