Popotnik
1241 ogledov

Novosti na Rogli

Začetek sezone bo zaznamovalo ponovno odprtje Hotela Rogla.

Smučarska sezona se na Rogli še ni začela, a so priprave že v polnem teku. Hotel Rogla, ki ga krasijo tri zvezdice je v poletnem času doživel temeljito prenovo sob, ki bo po informacijah resorta Rogla trajala še do 30. novembra.

savna Popotnik Kam po sprostitev v hladnih dneh?

"V 88 sobah v dizajnu izstopa tradicionalna zasnova po meri sodobnega človeka ter njegovih potreb in želja. Visoko kakovost bivanja omogočajo skrbno izbrani materiali in težnja po zagotavljanju udobja," so zapisali na spletni strani hotela.

Več programa za otroke in novo parkirišče za avtodome

Prenovljeni hotel pa ni edina novost na Rogli. Otroški snežni park so obogatili z 90 metrov dolgim pokritim transportnim trakom, za animacijo otrok bo poskrbljeno v Snežni pohorski vasi pri Uniorčku, ko se stemni pa bo vabilo večerno sankanje.

Predprodaja smučarskih vozovnic traja še do 30. novembra.

Poleg aktivnosti za otroke pa je novo tudi parkirišče za avtodome, kjer je možna namestitev 40 avtodomov. Na voljo je tudi priključek za vodo, elektriko in izliv za odpadno vodo ter objekt s sanitarnimi in toaletnimi prostori.

Kanin Slovenska smučišča Popotnik Zgodnji sneg razveselil smučišča
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.