Popotnik
1075 ogledov

Z dronom po Savi Bohinjki

Brian Grubb Sava Bohinjka dron Youtube
Američan se je z wakeboardom in dronom odpravil po eni najlepših slovenskih rek.

Ameriški športnik Brian Grubb velja za pionirja "wakeskating", športne panoge, ki trike iz rolkanja prenaša na vodo. S svojimi izjemnimi nastopi je Grubb za novo športno panogo lahko navdušil tudi podjetje Red Bull, ki ga že nekaj let podpira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is just the start... @redbull @billabong @malibuboats @hyperlitewake @zealoptics @perfski #drone #wakeskate #adventuredivision #exploremore 📷 @danieldeakbardos @starelation

A post shared by Brian Grubb (@briankgrubb) on

Sedaj se je Američan odločil za nov podvig. Čoln, posebno vlečnico ali posebno padalo, ki športnike z deskami po navadi vlečejo za sabo, je namreč zamenjal z dronom. Grubb si je že nekaj časa želel povezati nove tehnologije in »wakeskating«, zato je v sodelovanju s podjetjem Infineon izdelal 24 kilogramski dron, ki ga je varno vlekel po bistrih vodah Sava Bohinjke.

Vipava Naša dolina Popotnik Vipavska dolina ne očara le tujih gostov

Dron ima moč 158 pametnih telefonov in Grubba za sabo lahko vleče do 10 minut, potem ga mora športnik ponovno napolniti. Močan dron pa lahko Američana dvigne tudi v zrak, da ta lahko izvaja svoje svetovno znane trike.

Finale Eurobasket, Slavje Posnetek Popotnik To o Sloveniji pravita Jaka Blažič in Vlatko Čančar
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.