Popotnik
2562 ogledov

To o Sloveniji pravita Jaka Blažič in Vlatko Čančar

Finale Eurobasket, Slavje Epa
"Zelo rad imam svojo državo, ničesar ne bi spremenil."

Evropska prvaka v košarki Jaka Blažiča in Vlatko Čančar sta za spletno stran najvišje španske košarkarske lige povedala nekaj besed o svoji domovini.

 

Posnetek je bil objavljen v začetku novembra, do zdaj si ga je ogledalo skoraj 30 tisoč ljudi. Poleg Blažiča in Čančarja je v posnetku videti nekaj slovenskih znamenitosti, med drugimi Bled, Aljažev stolp, Bohinjsko jezero, Ljubljano in Sočo.

Košarkarja Slovenijo opišeta kot prelepo in zeleno državo. Čančar predstavi Slovence kot prijazne in skromne ljudi ter pravi, da je dobro imeti slovenske prijatelje. Zvemo pa tudi, da 21-letnik še živi pri starših. Blažič pravi, da pogreša svojo družino ter ob koncu posnetka še doda: "Zelo rad imam svojo državo, ničesar ne bi spremenil."

Blažič in Čančar svoj denar trenutno služita v Španiji. Blažič od letošnjega leta igra za ekipo FC Barcelona Lassa, Čančar pa se je pravtako letos pridružil ekipi San Pablo Burgos.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.