Na Obali vabljive temperature še v jesen

Foto: LifeClass
Foto: LifeClass
Čeprav se je s prihodom polarnega zraka končalo poletje s hudimi vročinskimi vali, vas bodo visoke temperature na slovenski obali na dopust vabile tudi v septembru.
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali, nas po srednjeročni napovedi še v prvi polovici septembra čaka nadpovprečno topla jesen. Najbolj toplo bo na Obali in v Goriškem.

V teh krajih se najlepše vreme obeta v prihajajočih dneh, tudi v soboto popoldan – če bo po napovedi vremenoslovcev po večini države deževalo, bo na zahodu suho, na obali pa se bodo temperature dvignile na prijetnih 25 stopinj Celzija. Enako velja tudi za nedeljo in ponedeljek.

V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož na prvem mestu varnost

Zaradi epidemije je pojem zdravja v zadnjem času pridobil nove razsežnosti, zato je izbira brezskrbnega dopusta v varnem okolju zdaj še bolj pomembna. V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož si močno prizadevajo za varnost svojih gostov in za varnost vseh državljank in državljanov. Tudi zato bodo v sodelovanju z NIJZ ponovno izvajali cepljenja proti covidu-19.

V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož namenjajo posebno pozornost omejevanju širjenja virusa covid-19 in zagotavljanju varnega oddiha za goste hotelov, dnevne obiskovalce Portoroža in zdravju zaposlenih.

Poleg vsakodnevnega samoplačniškega testiranja v njihovi Covid-točki so v četrtek, 19. 8. 2021, v mobilni enoti NIJZ organizirali cepljenje zaposlenih in lokalnega prebivalstva s cepivi Pfizer, Moderna, Janssen in Astra Zeneca.

Zaradi velikega zanimanja so se odločili ponoviti cepljenje v ponedeljek, 30. 8. 2021, med 10. in 17. uro. Tudi takrat bo na voljo dovolj cepiv, da se bodo poleg zaposlenih lahko cepili tudi drugi zainteresirani posamezniki.

Foto: LifeClass Lifeclass hotels

Od septembra dalje bo v sklopu Hotelov LifeClass Portorož organiziran stalni cepilni center v sklopu Medicinskega centra, na naslovu Obala 33, Portorož. »Stopimo skupaj v boju proti virusu covid-19. Cepimo se!« pozivajo.

Več informacij najdete na www.lifeclass.net / 080-1234 / medical@lifeclass.net

To pa še ni vse: v Hotelih LifeClass Portorož so zaradi varnosti zaposlenih in gostov posodobili svoje visoke hotelske standarde in jim dodali LifeClass Healthy standarde, ki so jih razvili v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli.

Med drugim je poskrbljeno za redno dezinfekcijo hotelskih skupnih prostorov in površin ter sob, v restavracijah je zagotovljena manjša gneča, mize in stoli so med seboj razmaknjeni vsaj meter in pol, ustrezni zaščitni ukrepi veljajo tudi pri uporabi wellness storitev.

V sodelovanju s Slovensko Turistično Organizacijo so pridobili znak GREEN&SAFE, ki ga priznava tudi Svetovni potovalni in turistični svet (WTTC). Med oddihom v Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož ste zato lahko brez skrbi. 

Obala v čudovitih barvah tudi jeseni – izkoristite bone

Za vse, ki še niste izkoristili lanskih ali letošnjih bonov, je zdaj pravi čas. Odrasli državljani Republike Slovenije smo za letošnje leto prejeli turistične bone v vrednosti 100 evrov, otroci v vrednosti 50 evrov. Poleg tega lahko do konca leta unovčite tudi v lanskem letu neporabljene turistične vavčerje. Zdaj je idealen čas, da jih porabite v priljubljenih Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer bodo poskrbeli tako za vašo varnost kot za sprostitev, zabavo in razvajanje vaših brbončic.

Obala bo v prihajajočih tednih spreminjala barve, v velikih vinogradih bodo kmalu obirali sladko grozdje, kar je lahko tudi za turiste pravo doživetje. Obenem ne smemo pozabiti na gurmanske dobrote s slovenskega primorja, ki so okusne, lokalne in v luči zdrave mediteranske diete.

Prav zdaj bo idealen čas tudi za aktivne počitnice s kolesom ali peš, saj poletne pripeke ne bo več, temperature pa bodo ob slovenskem morju še vedno primerne za lahka poletna oblačila.

V tem času je tudi manj turistov in so prečudovita obalna mesta še bolj primerna za romantične sprehode v dvoje ali za družinsko raziskovanje mediteranskih uličic. Če ste ljubitelj kopanja v toplejši vodi, je jesen prav zato idealen letni čas, saj imajo v Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož na voljo zdravilne bazene z morsko vodo za popoln dopustniški oddih.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.