Popotnik
4380 ogledov

Na Obali vabljive temperature še v jesen

Lifeclass hotels LifeClass
Čeprav se je s prihodom polarnega zraka končalo poletje s hudimi vročinskimi vali, vas bodo visoke temperature na slovenski obali na dopust vabile tudi v septembru.

Kot smo pisali, nas po srednjeročni napovedi še v prvi polovici septembra čaka nadpovprečno topla jesen. Najbolj toplo bo na Obali in v Goriškem.

V teh krajih se najlepše vreme obeta v prihajajočih dneh, tudi v soboto popoldan – če bo po napovedi vremenoslovcev po večini države deževalo, bo na zahodu suho, na obali pa se bodo temperature dvignile na prijetnih 25 stopinj Celzija. Enako velja tudi za nedeljo in ponedeljek.

V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož na prvem mestu varnost

Zaradi epidemije je pojem zdravja v zadnjem času pridobil nove razsežnosti, zato je izbira brezskrbnega dopusta v varnem okolju zdaj še bolj pomembna. V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož si močno prizadevajo za varnost svojih gostov in za varnost vseh državljank in državljanov. Tudi zato bodo v sodelovanju z NIJZ ponovno izvajali cepljenja proti covidu-19.

V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož namenjajo posebno pozornost omejevanju širjenja virusa covid-19 in zagotavljanju varnega oddiha za goste hotelov, dnevne obiskovalce Portoroža in zdravju zaposlenih.

Poleg vsakodnevnega samoplačniškega testiranja v njihovi Covid-točki so v četrtek, 19. 8. 2021, v mobilni enoti NIJZ organizirali cepljenje zaposlenih in lokalnega prebivalstva s cepivi Pfizer, Moderna, Janssen in Astra Zeneca.

Zaradi velikega zanimanja so se odločili ponoviti cepljenje v ponedeljek, 30. 8. 2021, med 10. in 17. uro. Tudi takrat bo na voljo dovolj cepiv, da se bodo poleg zaposlenih lahko cepili tudi drugi zainteresirani posamezniki.

Lifeclass hotels | Avtor: LifeClass LifeClass

Od septembra dalje bo v sklopu Hotelov LifeClass Portorož organiziran stalni cepilni center v sklopu Medicinskega centra, na naslovu Obala 33, Portorož. »Stopimo skupaj v boju proti virusu covid-19. Cepimo se!« pozivajo.

Več informacij najdete na www.lifeclass.net / 080-1234 / medical@lifeclass.net

To pa še ni vse: v Hotelih LifeClass Portorož so zaradi varnosti zaposlenih in gostov posodobili svoje visoke hotelske standarde in jim dodali LifeClass Healthy standarde, ki so jih razvili v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli.

Med drugim je poskrbljeno za redno dezinfekcijo hotelskih skupnih prostorov in površin ter sob, v restavracijah je zagotovljena manjša gneča, mize in stoli so med seboj razmaknjeni vsaj meter in pol, ustrezni zaščitni ukrepi veljajo tudi pri uporabi wellness storitev.

V sodelovanju s Slovensko Turistično Organizacijo so pridobili znak GREEN&SAFE, ki ga priznava tudi Svetovni potovalni in turistični svet (WTTC). Med oddihom v Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož ste zato lahko brez skrbi. 

Obala v čudovitih barvah tudi jeseni – izkoristite bone

Za vse, ki še niste izkoristili lanskih ali letošnjih bonov, je zdaj pravi čas. Odrasli državljani Republike Slovenije smo za letošnje leto prejeli turistične bone v vrednosti 100 evrov, otroci v vrednosti 50 evrov. Poleg tega lahko do konca leta unovčite tudi v lanskem letu neporabljene turistične vavčerje. Zdaj je idealen čas, da jih porabite v priljubljenih Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer bodo poskrbeli tako za vašo varnost kot za sprostitev, zabavo in razvajanje vaših brbončic.

Obala bo v prihajajočih tednih spreminjala barve, v velikih vinogradih bodo kmalu obirali sladko grozdje, kar je lahko tudi za turiste pravo doživetje. Obenem ne smemo pozabiti na gurmanske dobrote s slovenskega primorja, ki so okusne, lokalne in v luči zdrave mediteranske diete.

Prav zdaj bo idealen čas tudi za aktivne počitnice s kolesom ali peš, saj poletne pripeke ne bo več, temperature pa bodo ob slovenskem morju še vedno primerne za lahka poletna oblačila.

V tem času je tudi manj turistov in so prečudovita obalna mesta še bolj primerna za romantične sprehode v dvoje ali za družinsko raziskovanje mediteranskih uličic. Če ste ljubitelj kopanja v toplejši vodi, je jesen prav zato idealen letni čas, saj imajo v Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož na voljo zdravilne bazene z morsko vodo za popoln dopustniški oddih.