Ni šala! Razdelili bodo pol milijona brezplačnih kart! Tu se prijavite.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brezplačne karte bodo delili v želji, da bi oživili turizem v državi.
Oglej si celoten članek

Vlada Hong Konga je napovedala, da namerava podariti 500.000 brezplačnih letalskih kart, in sicer v okviru naporov oživljanja turizma, je objavil CNN. 

Projekt pod nazivom "Zdravo, Hong Kong," so predstavili včeraj, razvijali so ga dve leti. Brezplačne karte bodo razdelili trem letalskim družbam, in sicer Cathay Pacific, HK Express in Hong Kong Airlines, mestno blagajno bo projekt stal 254,8 milijonov dolarjev. 

Potniki, ki želijo brezplačno vozovnico, so vabljeni na uvodno stran "World of winners", kjer bodo vnesli svoje podatke v loterijo za brezplačne karte. 

Kot je napovedano, razdelili jih bodo v treh korakih; od 1. marca ljudem širom jugovzhodne Azije, od 1. aprila ljudem kontinentalne Kitajske, od 1. maja naprej pa ljudem, ki živijo na ostalih predelih sveta. 

Hong Kong je začel javne dogodke odpovedovati januarja 2020, ko so prijavili prve primere okužb, podobnih tisti, ki so jo odkrili v Vuhanu na Kitaskem. Med pandemijo so bili precej na udaru, med drugim so njihove stroge karantene trajale tudi 21 dni. 

Pred pandemijo je Hong Kong letno obiskalo tudi več kot 50 milijonov turistov, lansko leto so zabeležili le 100 tisoč prišlekov. 

Saj ni res ... Ker otrok ni imel karte, sta ga starša pustila kar na letališču se strinjate? To so letošnji potovalni hiti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:03 4. Februar 2023.

    Kje je link za prijavo, ki ga oglašujete v naslovu, butnli. Muca papala?

  • 20:11 3. Februar 2023.

    Vozili pa bodo polno cepljeni piloti. Depopulacija na višku.

  • 20:08 3. Februar 2023.

    Ni šala: ne bom se.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.