Popotnik
13296 ogledov

Ni šala! Razdelili bodo pol milijona brezplačnih kart! Tu se prijavite.

Potovanje z letalom; letalo Profimedia
Brezplačne karte bodo delili v želji, da bi oživili turizem v državi.

Vlada Hong Konga je napovedala, da namerava podariti 500.000 brezplačnih letalskih kart, in sicer v okviru naporov oživljanja turizma, je objavil CNN. 

Projekt pod nazivom "Zdravo, Hong Kong," so predstavili včeraj, razvijali so ga dve leti. Brezplačne karte bodo razdelili trem letalskim družbam, in sicer Cathay Pacific, HK Express in Hong Kong Airlines, mestno blagajno bo projekt stal 254,8 milijonov dolarjev. 

Potniki, ki želijo brezplačno vozovnico, so vabljeni na uvodno stran "World of winners", kjer bodo vnesli svoje podatke v loterijo za brezplačne karte. 

Kot je napovedano, razdelili jih bodo v treh korakih; od 1. marca ljudem širom jugovzhodne Azije, od 1. aprila ljudem kontinentalne Kitajske, od 1. maja naprej pa ljudem, ki živijo na ostalih predelih sveta. 

Hong Kong je začel javne dogodke odpovedovati januarja 2020, ko so prijavili prve primere okužb, podobnih tisti, ki so jo odkrili v Vuhanu na Kitaskem. Med pandemijo so bili precej na udaru, med drugim so njihove stroge karantene trajale tudi 21 dni. 

Pred pandemijo je Hong Kong letno obiskalo tudi več kot 50 milijonov turistov, lansko leto so zabeležili le 100 tisoč prišlekov. 

Letalo Ryanair Saj ni res ... Svet Ker otrok ni imel karte, sta ga starša pustila kar na letališču Dubaj se strinjate? Popotnik To so letošnji potovalni hiti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5