Obisk znanega britanskega igralca v Sloveniji

Foto: K. D.
Foto: K. D.
Kaj vse si je ogledal pri nas.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi so na britanski televiziji predvajali najnovejši del iz serije oddaj Travel Man, v kateri voditelj Richard Ayoade skupaj z Eddijem Izzardom obišče Slovenijo. Ogledala sta si Ljubljano, Bled in Postojnsko jamo. 
 
Oddajo so snemali aprila letos. Ayoade in Izzard sta si v 48 urah privoščila veslanje po blejskem jezeru, obisk ljubljanskega gradu in Postojnske jame. Poskusila sta mleko z mlekomata in okusila telečje možgane, na Bledu pa seveda tudi blejsko kremno rezino. 

xxx

Travel Man je britanska serija, v kateri Richard Ayoade skupaj z znanimi gosti potuje po svetu. Prvo oddajo so posneli leta 2015. V sklopu štirih oddaj, ki jih bodo gledalci lahko spremljali to jesen, so poleg Ljubljane obiskali še Zürich, Ibizo in Milano. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:56 28. September 2018.

    same transvestite bomo gledal po ljubljan..bljak

  • 15:58 28. September 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 …

  • 15:50 28. September 2018.

    sej bi sli tud v mb, pa ni kej za vidt

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.