Popotnik
6601 ogledov

Obisk znanega britanskega igralca v Sloveniji

Ljubljana K. D.
Kaj vse si je ogledal pri nas.

Pred nekaj dnevi so na britanski televiziji predvajali najnovejši del iz serije oddaj Travel Man, v kateri voditelj Richard Ayoade skupaj z Eddijem Izzardom obišče Slovenijo. Ogledala sta si Ljubljano, Bled in Postojnsko jamo. 
 
Oddajo so snemali aprila letos. Ayoade in Izzard sta si v 48 urah privoščila veslanje po blejskem jezeru, obisk ljubljanskega gradu in Postojnske jame. Poskusila sta mleko z mlekomata in okusila telečje možgane, na Bledu pa seveda tudi blejsko kremno rezino. 

Travel Man je britanska serija, v kateri Richard Ayoade skupaj z znanimi gosti potuje po svetu. Prvo oddajo so posneli leta 2015. V sklopu štirih oddaj, ki jih bodo gledalci lahko spremljali to jesen, so poleg Ljubljane obiskali še Zürich, Ibizo in Milano. 

 

Komentarjev 4
  • perhan63 16:56 28.september 2018.

    same transvestite bomo gledal po ljubljan..bljak

  • Lara_Woodhouse 15:58 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več p0drobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • mihatirs 15:50 28.september 2018.

    sej bi sli tud v mb, pa ni kej za vidt