Prihodnji torek bo znano, kdo bo prejel Michelinove zvezdice

Foto: Profimedia
Rezultati Michelinovega ocenjevanja bodo znani prihodnji torek, objavljeni bodo tudi na novem portalu.
Oglej si celoten članek

Direktorica Slovenske turistične organizacije (STO) Maja Pak je danes naznanila zagon novega gastronomskega portala tasteslovenia.si. Kot je povedala, so ga pripravljali v času epidemije, namenjen pa je promociji slovenske kulinarike po svetu. 

Portal združuje gastronomska doživetja, najboljše chefe, restavracije in ostale deležnike. Od naslednjega tedna pa bodo na tem portalu sijale tudi zvezdice, saj bodo že v torek, 16. junija, znani rezultati prvega Michelinovega ocenjevanja. Slovenija je prejela tudi naziv evropska gastronomska regija 2021.

"Prihod Michelinovega vodnika v Slovenijo je izjemnega pomena, gre za prelomni dogodek. To je priznanje trdega dela, kreativnosti in vrhunske kakovosti naših kuharjev," je poudarila Pakova. Michelin je sicer z več kot 3,3 milijoni sledilcev najmočnejša znamka na področju gastronomije, ki s seboj prinaša elitne goste in prepoznavnost po vsem svetu. 

dezurni@zurnal24.si

Promo Te naše restavracije so pri tujcih najbolj priljubljene

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:55 10. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • 23:13 9. Junij 2020.

    Mogoče na zvezdice čaka gospa Roš, ki je Slovence javno imenovala pujse ... tuji gostje so ji in. Naj jih …

  • 16:17 9. Junij 2020.

    Menda jo bo prejel tovariš Twito za najboljšo politično kuhno v EU!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.