To o Sloveniji pravita Jaka Blažič in Vlatko Čančar

Foto: Epa
Foto: Epa
"Zelo rad imam svojo državo, ničesar ne bi spremenil."
Oglej si celoten članek

Evropska prvaka v košarki Jaka Blažiča in Vlatko Čančar sta za spletno stran najvišje španske košarkarske lige povedala nekaj besed o svoji domovini.

 

Košarkarja Slovenijo opišeta kot prelepo in zeleno državo. Čančar predstavi Slovence kot prijazne in skromne ljudi ter pravi, da je dobro imeti slovenske prijatelje. Zvemo pa tudi, da 21-letnik še živi pri starših. Blažič pravi, da pogreša svojo družino ter ob koncu posnetka še doda: "Zelo rad imam svojo državo, ničesar ne bi spremenil."

Blažič in Čančar svoj denar trenutno služita v Španiji. Blažič od letošnjega leta igra za ekipo FC Barcelona Lassa, Čančar pa se je pravtako letos pridružil ekipi San Pablo Burgos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.