1200 evrov kazni za divjanje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Provida ujela 25-letnega voznika.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so včeraj med nadzorom prometa z vozilom z vgrajenim video-nadzornim sistemom Provida na pomurski avtocesti med Pernico in Cerkvenjakom, kjer je omejitev hitrosti 110 kilometrov na uro, ujeli 25-letnega državljana Madžarske, ki je z osebnim avtomobilom drvel s hitrostjo kar 213,71 kilometra na uro.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so madžarskega voznika ustavili ter mu izrekli kazen za ugotovljen prekršek v višini 1200 evrov, k temu pa dodali še devet kazenskih točk.

Mit ali resnica? Mit ali resnica? Z ukrivljeno registrsko tablico je radar nemočen

Sosedje Sprememba pri najvišji dovoljeni hitrosti na avtocesti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    16:33 31. Julij 2018.

    Zakaj pišete, da je kazen 1200 evrov, če je pa v resnici pol manj, torej 600 evrov. Tako radodarnega bananastana …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.