30-letnik umrl na mestu nesreče

Foto: Pixsell Fotografija je simbolična.
Foto: Pixsell Fotografija je simbolična.
Zgodilo se je pri delu.
Oglej si celoten članek

Pri delu v vinogradu se je na območju med Branikom in Steskami na Goriškem s traktorjem prevrnil 30-letni traktorist. Zapeljal je na rob terase in se prevrnil približno štiri metre globoko, je za STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Zaradi poškodb je 30-letni traktorist umrl na kraju tragične nesreče. Policija okoliščine delovne nesreče še preiskuje.

Poleg policije so na kraju nesreče posredovali tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost Nova Gorica.

Za pokojnega je bila odrejena sanitarna obdukcija. O delovni nesreči pa sta bila obveščena pristojni preiskovalni sodnik in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Pri nas Umrl potnik v reševalnem vozilu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:11 26. Julij 2021.

    tam = tovarna avtomobilov MB

  • 20:10 26. Julij 2021.

    sd = sam drek je najprej kot minister uničil kmetijstvo, da bodo kmetje pisarniški birokrati, ne pa kmetje; kajti komunizem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.