Slovenija > Črna kronika
5292 ogledov

30-letnik umrl na mestu nesreče

Traktor Pixsell Fotografija je simbolična.
Zgodilo se je pri delu.

Pri delu v vinogradu se je na območju med Branikom in Steskami na Goriškem s traktorjem prevrnil 30-letni traktorist. Zapeljal je na rob terase in se prevrnil približno štiri metre globoko, je za STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Zaradi poškodb je 30-letni traktorist umrl na kraju tragične nesreče. Policija okoliščine delovne nesreče še preiskuje.

Poleg policije so na kraju nesreče posredovali tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost Nova Gorica.

Za pokojnega je bila odrejena sanitarna obdukcija. O delovni nesreči pa sta bila obveščena pristojni preiskovalni sodnik in državno tožilstvo v Novi Gorici.

reševalno vozilo nesreča Pri nas Slovenija Umrl potnik v reševalnem vozilu

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • lada 20:11 26.julij 2021.

    tam = tovarna avtomobilov MB

  • lada 20:10 26.julij 2021.

    sd = sam drek je najprej kot minister uničil kmetijstvo, da bodo kmetje pisarniški birokrati, ne pa kmetje; kajti komunizem je vsem v pogubo ! Nor krvav komunist uničuje kmetijstvo po drugi strani pa samooskrba ! No glej magno na ...prikaži večo na najboljši Slovenski, obdelovalni zemlji ! Ni malo skoraj so pobili Slovenske kmete, ker N I S O hoteli najboljše zemlje dat za štrihanje avtov; tam pa prazne hale in seveda komunistićka oblast žre zemljo ljudem, ki se krvavo borijo za ohranitev polj in gozdov