Slovenija
15383 ogledov

Umrl potnik v reševalnem vozilu

Reševalno vozilo UKC Ljubljana Profimedia
Tragični razplet nesreče, ki jo je povzročil 24-letni voznik.

Zunaj naselja Sele-Vrhe pri Slovenj Gradcu se je sinoči nekaj čez 22. uro zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročil 24-letni voznik reševalnega vozila. V nesreči je umrl 85-letni potnik v reševalnem vozilu, medtem ko so se voznik reševalnega vozila ter 21 in 75 let stara sopotnika lažje poškodovali, so sporočili celjski policisti.

Voznik reševalnega vozila je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Kotljam, zunaj naselja Sele-Vrhe pa je v nepreglednem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče in trčilo v osebno vozilo 26-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Ta je bil v nesreči huje poškodovan, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Po trčenju je reševalno vozilo odbilo v levo izven vozišča, kjer je najprej trčilo v obcestni robnik in nato v skalo na travniku, kjer se je prevrnilo na bok.

Ogleda kraja nesreče, ki so ga opravili policisti Postaje prometne policije Celje, sta se udeležili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Zaradi ogleda kraja nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta do pol treh zjutraj zaprta za ves promet.

To je letošnja 13. žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju so v treh prometnih nesrečah umrli štirje ljudje.

*Fotografija je simbolična

Policija tragedija Svet Povozil nosečnico, po nesreči je izgubila otroka

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 16:12 19.julij 2021.

    Bogi revež ga bo nafukal. Ata bi najbrž tako ali tako umrl

  • Kathy_Duckett 09:41 19.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦