Ali je Zidar na psihiatriji?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po neuradnih podatkih naj bi Ivana Zidarja pripeljali v psihiatrično kliniko v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Svet na Kanalu A na Facebooku poroča, da naj bi Ivana Zidarja včeraj zvečer pripeljali v psihiatrično kliniko v Ljubljani. Ali navedbe držijo, smo vprašali na psihiatrično kliniko, kjer nam podatkov niso ne zanikali ne potrdili. Še vedno pa čakamo odgovor direktorja psihiatrične klinike. Odvetnik Ivana Zidarja Boštjan Penko je dejal, da z omenjenimi informacijami ne razpolaga.

Zaprosil za odlok

Zidar se zaradi zdravstvenih težav ni udeleževal sodnih obravnav. Tovšakova, Zidar in Črnigoj so bili sicer zaradi podkupovanja na javnem razpisu za izgradnjo kontrolnega stolpa na letališču Jožeta Pučnika tako obsojeni na 14 mesecev zaporne kazni.

Zidar pred dnevi zaradi slabega zdravstvenega stanja zaprosil za odlog izvršitve kazni, vendar o njegovem predlogu še ni bilo odločeno.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:02 15. Avgust 2013.

    upam da se bo res zaguncal in da bodo pobrali vse premoženje ,ki je v družinski navezi! če to ni …

  • 17:40 4. Julij 2013.

    Verjetno si poje: jaz sem ubogi, ubogi, jaz sem nor...<br />Škoda, ker je tam zaradi izigravanja sodišča, bi mu pa …

  • 17:40 4. Julij 2013.

    Premišljen manever obrambe lopova! On se bo na koncu izmazal... Tisti, ki v trgovini ukrade banano in je dejansko nor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.