Slovenija
23 ogledov

Ali je Zidar na psihiatriji?

Ivan Zidar Žurnal24 main
Po neuradnih podatkih naj bi Ivana Zidarja pripeljali v psihiatrično kliniko v Ljubljani.

Svet na Kanalu A na Facebooku poroča, da naj bi Ivana Zidarja včeraj zvečer pripeljali v psihiatrično kliniko v Ljubljani. Ali navedbe držijo, smo vprašali na psihiatrično kliniko, kjer nam podatkov niso ne zanikali ne potrdili. Še vedno pa čakamo odgovor direktorja psihiatrične klinike. Odvetnik Ivana Zidarja Boštjan Penko je dejal, da z omenjenimi informacijami ne razpolaga.

Zaprosil za odlok

Zidar se zaradi zdravstvenih težav ni udeleževal sodnih obravnav. Tovšakova, Zidar in Črnigoj so bili sicer zaradi podkupovanja na javnem razpisu za izgradnjo kontrolnega stolpa na letališču Jožeta Pučnika tako obsojeni na 14 mesecev zaporne kazni.

Zidar pred dnevi zaradi slabega zdravstvenega stanja zaprosil za odlog izvršitve kazni, vendar o njegovem predlogu še ni bilo odločeno.

 

 

Komentarjev 10
  • privat 11:02 15.avgust 2013.

    upam da se bo res zaguncal in da bodo pobrali vse premoženje ,ki je v družinski navezi! če to ni kriminal proti državi sami...pol nemore biti nič!

  • Šemefuky 17:40 04.julij 2013.

    Verjetno si poje: jaz sem ubogi, ubogi, jaz sem nor...Škoda, ker je tam zaradi izigravanja sodišča, bi mu pa privoščil, če bi tam ostal do smrti in vsaj delno plačal za njegove velike grehe.

  • Oxxo 17:40 04.julij 2013.

    Premišljen manever obrambe lopova! On se bo na koncu izmazal... Tisti, ki v trgovini ukrade banano in je dejansko nor (se op. izrazu) da to stori - pa gre sedet...