Analiza je potrdila, da so našli pogrešanega italijanskega študenta

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ljubljanska policija je sporočila, da so v obsežni torkovi iskalni akciji našli truplo 26-letnega italijanskega študenta.
Oglej si celoten članek

Policija je končala z iskanjem pogrešanega italijanskega študenta, saj je analiza potrdila, da so v torkovi obsežni iskalni akciji v reki Ljubljanici na območju Vevč našli njegovo truplo. Preiskovalna sodnica je po navedbah predstavnice PU Ljubljana Nataše Pučko v okviru ogleda odredila sodno obdukcijo in ugotavljanje identitete. Na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

Pogrešanega so nazadnje videli 25. marca ob šestih zjutraj v ljubljanskem klubu K4. Študent iz Ferrare je bil v Ljubljani na študentski izmenjavi.

Policija in svojci ga je iskala na različne načine. V aprilu so policisti objavili tudi poziv, v katerem so iskali sprehajalca, ki ju je kamera posnela istočasno kot izginulega študenta. Vsi skupaj so v nedeljo, 25. marca ob 6.30 hodili po Petkovškovem nabrežju.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:56 24. Junij 2018.

    Ne morem, ne da bi videl povezave z utopitvami v Mariboru pred časom...

  • 08:39 24. Junij 2018.

    Podobno se je dogajalo v Mariboru ,kjer so naredili "samomor" kar trije fantje in še do danes ni pravega pojasnila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.