Slovenija > Črna kronika
15931 ogledov

Novo v zvezi z izginotjem italijanskega študenta

Davide Maran Facebook
Policija v zvezi s pogrešanim italijanskim študentom išče sprehajalko in sprehajalca psa.

Ljubljanski policisti so pri iskanju pogrešanega italijanskega študenta Davideja Marana prišli do podatka, da sta bila v nedeljo, 25. 3. 2018. okrog 6.30 opažena dva sprehajalca s psom na Petkovškovem nabrežju. Takrat je bil na posnetkih opažen tudi pogrešani italijanski študent.

Policija prosi sprehajalca, da pokličeta na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali na Policijsko postajo Ljubljana Center na številko 01/475 0600.

Sprehajalka je srednje postave, temnih las. Med sprehodom je imela lase spete v čop, nosila je očala s črnim okvirjem. Oblečena je bila v črno budno do kolen, na ramenih je nosila nahrbtnik z vzorcem.

Drugi sprehajalec je moški srednje postave, oblečen je bil v rdečo bundo z odsevnimi trakovi (na rokavih črne črte, del pod pazduho prav tako črne barve), na glavi je imel črno kapo, nosil je očala.
S seboj sta imela psa na povodcu. Pes je bele barve z daljšo dlako, večje rasti, lahko bi šlo za mladiča mešanca med komodorjem in neznano pasmo.

Sprehajalca sta hodila po Petkovškovem nabrežju od Resljeve proti Vrazovemu trgu, nato pa zavila na most proti Ambroževemu trgu.

pogrešana oseba Slovenija Pogrešajo 26-letnega študenta

Davideja Marana so nazadnje videli 25. marca ob šestih zjutraj v ljubljanskem klubu K4. 26-letni študent iz Ferrare je bil v Ljubljani na izmenjavi. V družabno omrežje se je nazadnje prijavil 23. marca, 25. marca, torej na dan, ko je izginil, pa je bil njegov telefon izključen. Njegova družina je Ljubljano polepila s plakati na katerih poziva ljudi, naj ga pomagajo najti.

Davide Maran | Avtor: Facebook Facebook

 

Italijanski mediji so v nedeljo poročali, da naj bi slovenska policija pridobila videoposnetek, na katerem se vidi, kako je nesrečnik padel z mostu v reko Ljubljanico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.