Slovenija > Črna kronika
14566 ogledov

Analiza je potrdila, da so našli pogrešanega italijanskega študenta

Davide Maran Facebook
Ljubljanska policija je sporočila, da so v obsežni torkovi iskalni akciji našli truplo 26-letnega italijanskega študenta.

Policija je končala z iskanjem pogrešanega italijanskega študenta, saj je analiza potrdila, da so v torkovi obsežni iskalni akciji v reki Ljubljanici na območju Vevč našli njegovo truplo. Preiskovalna sodnica je po navedbah predstavnice PU Ljubljana Nataše Pučko v okviru ogleda odredila sodno obdukcijo in ugotavljanje identitete. Na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

Pogrešanega so nazadnje videli 25. marca ob šestih zjutraj v ljubljanskem klubu K4. Študent iz Ferrare je bil v Ljubljani na študentski izmenjavi.

Policija in svojci ga je iskala na različne načine. V aprilu so policisti objavili tudi poziv, v katerem so iskali sprehajalca, ki ju je kamera posnela istočasno kot izginulega študenta. Vsi skupaj so v nedeljo, 25. marca ob 6.30 hodili po Petkovškovem nabrežju.
 

Komentarjev 2
  • Avatar Smeško Kopra
    Smeško Kopra 11:56 24.junij 2018.

    Ne morem, ne da bi videl povezave z utopitvami v Mariboru pred časom...

  • Avatar Leon
    Leon 08:39 24.junij 2018.

    Podobno se je dogajalo v Mariboru ,kjer so naredili "samomor" kar trije fantje in še do danes ni pravega pojasnila . Ali kot je dejal G.G. " in vendar se vrti ".